За нас

Компанията е официален дистрибутор, вносител и предпочитан търговски партньор на признати и доказани със своето високо качество производители.

CONFORMA е търговска и инженерингова компания, специализирана в доставката на цялостни решения за външни вентилируеми фасади и интериорни обшивки с премиум продукти. Екипът на компанията разполага с над 15-годишен опит в проектирането и доставката на най-съвременните облицовъчни материали и предлага технически консултации и оптимизация при избора на подходящия материал, системи за монтаж, доставка и обучения на място. Обхватът на материалите, с които работи CONFORMA  е огромен – HPL плоскости, композитни панели, фиброциментови плоскости, фибробетонови 3D панели (GFRC), широкоформатни ултратънки гранитогресни плочи, фасадни и интериорни облицовъчни клинкерни тухли, екструдирани клинкерни плочи, фасадни алуминиеви ламарини, полимер-композитни панели и много други.

CONFORMA се утвърди на българския пазар като водещ и предпочитан търговски партньор, благодарение на професионалния екип от специалисти, непрестанното усъвършенстване, развитие на уменията и компетенциите и следването на тенденциите за най-иновативните продукти на пазара.

CONFORMA е партньор и официален дистрибутор на доказани световни производители:

 • FunderMax – световен лидер в производството на HPL компакт ламинатни плоскости. Продуктите на FunderMax вдъхновяват архитекти и проектанти и предоставят пълна свобода на техните фантазии. Сред всички над 150 декора, дървесните декори са тези, които правят продуктите на FunderMax незаменими. FunderMax е и единственият производител на HPL панели с клас на горимост А2! Екипът на CONFORMA ще ви съдейства да постигнете оригиналност при дизайна и завършен вид на всеки интериор или фасада.
 • Alpolic – световният лидер и иноватор при композитните панели, който пръв разработва негорими композитни панели, с клас на горимост А2. ALPOLIC е многослоен композитен панел, с класове на горимост А2 и В1 (fr), разработка на японския концерн Mitsubishi Polyester, със производствени мощности в Германия и Япония. Използва се неограничено в архитектурата за екстериорни и интериорни облицовки. Уникалното предимство на ALPOLIC е полимерното покритие Lumiflon, което е ненадминато по своите експлоатационни качества и осигурява до 25 години гаранция! Технологията Lumiflon превръща Alpolic в уникален материал с блясък, който може да достигне до 80%.
 • Laminam – световния иноватор в керамичната индустрия, който първи разработва технологията за масово производство на ултра тънки широкоформатни плочи от гранитогрес. Плочите Laminam са големи, ултра тънки, изключително леки и перфектно плоски. Те са идеални за най-деликатните приложения, които изискват максимална устойчивост и са сред най-предпочитаните продукти за външни фасадни и интериорни обшивки. Притежават отлични експлоатационни характеристики и ненадмината устойчивост на външни атмосферни условия. Богатото разнообразие от декори с визия на варовици, мрамори и други естествени камъни, безброй декори и дори релефна повърхност, големите размери и ниско тегло са само малка част от предимствата на плочите Laminam.
 • Agrob Buchtal – Agrob Buchtal и Jasba Mosaik са марки на Deutsche Steinzeug Cremer & Breuer AG. Групата предлага висококачествена архитектурна керамика, фасадна керамика, керамика за басейни и SPA зони, жилищни керамики, керамики за тераси и други. Уникално предимство на фасадните клинкерни плочи е възможността за полагане на самопочистващо покритие от титаниев диоксид – запазената марка
 • SILBONIT – висококачествените фиброциментoви плоскости SILBONIT принадлежат към новото поколение на безазбестов и стабилизиран плосък листов материал, който е подсилен с минерализирани целулозни влакна. Листовете са негорими и устойчиви на гниене, гъбички и паразитни атаки и притежават ненадминати технически характеристики като твърдост и устойчивост на външни атмосферни условия. В допълнение към множеството предимства на SILBONIT, е и лесната обработка и липсата на необходимост от импрегниране на срезовете в материала!
 • Nelissen Bricks произвежда автентични белгийски клинкерни тухли, по уникална технология, която съчетава традиционни техники от над 100 години със съвременно автоматизирано производство. Под мотото „една тухла за всеки стил”, Nelissen предлага богато разнообразие от тухли за всеки стил. Всичко това в повече от 100 различни цвята и 8 различни размера. Продуктите на гиганта са подходящи както за традиционни зидарии, така и за вентилируеми фасади и модерни техники като лепене и зидария с тънък слой.
 • Feldhaus Klinker – Германия е сред най-реномираните производители на екструдирани фасадни и облицовъчни клинкерни тухли. Към днешна дата компанията се е превърнала в лидер на международния пазар и е най-големия европейски и световен производител. Производственият капацитет надхвърля 600 милиона тухли. Наред с постоянното обогатяване на производствената гама от цветове, размери и десени, компанията постоянно инвестира в усъвършенстване на производствените процеси и заслужено е съвременен технологичен лидер в бранша.
 • Lamberts Linit – Германия е понастоящем единствения европейски производител на П-профилно стъкло, използвайки уникална технология с помощта на пещи за топене с кислородно горене. Lamberts Linit П – профилно стъкло се използва за изграждане на изцяло стъклени конструкции или фасади без нуждата от вертикални или хоризонтални деления. Огромното разнообразие на стъкла с покрития и структура позволява да се постигнат не само желаните ефекти за естествено осветяване на помещенията, но и да се покрият високите изисквания за енергийна ефективност. Lamberts стъклата притежават високи механични свойства, отлична самоносеща възможност и могат да бъдат инсталирани в конструкции със значителни размери като придават отличителен и уникален характер на всяка сграда.Намират огромно приложение при изграждане на светло пропускливи стъклени фасади на спортни зали, конференти зали, музеи, търговски центрове, гари и много други.
 • PCS Innotec – Белгия е най-реномираният производител на системи за невидим монтаж на фасадни материали чрез лепене. Продуктите на компанията притежават изключително много предимства. Част от тях са отличната адхезия, постоянната еластичност, високата начална носимоспособност, устойчивостта на UV лъчи и други. Подходящи са за фиксиране на всички познати видове фасадни материали: HPL плоскости, твърда пластмаса, фиброцименти, алуминиеви и метални обшивки, керамични и гранитогресни плочи, стъкла и други.
 • Blick – системи за монтаж на камък, фиброцимент, HPL и други фасадни материали чрез скрити вкопани анкери (undercut), които са с внедрена сертифицирана и тествана технология за скрит монтаж на фасадни материали.
 • Q-VENT – лидер в производството на под-конструкция за монтаж на вентилируеми фасадни системи. Компанията е доставила системи за проекти, които са разположени в повече от 35 страни на всички континенти.

Екипът на CONFORMA ще ви предложи цялостни технически решения, които са свързани с всички проектни и монтажни дейности. Изберете доказания професионализъм и богатия опит. Зад името CONFORMA стоят редица реализирани проекти.ВИЖ КАТАЛОГ. СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС.

CONFORMA е част от група компании. DORION предоставя цялостни решения в областта на офис преградни стени, автоматизирани входни решения, стъклени парапети, външни и вътрешни ламелни и роло щори, входни и оградни решения за дома и индустрията, спайдър системи и други. DOORMAX е фокусирана върху развоя на единични и двойни офис преградни стени, съобразени със специфичните изисквания на всеки клиент, както и тяхното производство, доставка и монтаж. ACCESS NOVELLO предлага пълна гама фитинги и аксесоари за производство, ремонт и монтаж на врати, прозорци и фасади от PVC, алуминий и дърво, включително продукти за обков за стъкло, обков за душ кабини, стъклени витрини, обков за алуминиеви врати и прозорци, EPDM и бутил мембрани, пародифузни и прекомпресирани ленти, силикони и лепила, автомати и антипаник механизми за врати, системи за контрол на достъпа, системи за RAL монтаж на дограми, противовзломен обков и други. PROLAM е специализирана производствена фирма със съвременно технологично оборудване, която изработва кухненски плотове, маси, стъпала и подпрозоречни первази. PROFILON предлага стандартни и клиентски алуминиеви профили. Компанията предоставя на своите клиенти голямо разнообразие от профили с високо качество, както и цялостно обслужване при поръчката на алуминиеви профили по чертеж на клиента.

Conforma

РЕГИОНАЛЕН МЕНИДЖЪР ПРОДАЖБИ - СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯДаниела Иванова

https://conforma.bg/wp-content/uploads/Nedelina_Delcheva.jpg

РЕГИОНАЛЕН МЕНИДЖЪР ПРОДАЖБИ - ЮЖНА БЪЛГАРИЯНеделина Денчева

Росица Варадинова

СПЕЦИАЛИСТ ПРОДАЖБИ LAMINAMРосица Варадинова

Conforma

МЕНИДЖЪР ПРОДАЖБИПолина Стоева

Ивайло Захариев

ТЪРГОВСКИ ДИРЕКТОРИвайло Захариев

Ивайло Горанов

МЕНИДЖЪР ПРОДАЖБИИвайло Горанов

Христо Щерев

УПРАВИТЕЛХристо Щерев

CONFORMA - Ventilated Facades ProfessionalsКакво предлагаме?

Както всяко лице е уникално, така и всяка сграда и помещение си има собствено лице и излъчване. С материалите от ново поколение - HPL, композити, фиброциментови панели и стъкло, които вдъхновяват архитекти и проектанти и дават пълна свобода на техните фантазии, постигаме оригиналност при дизайна и завършен вид на всеки интериор или фасада.
Материали-2

CONFORMAМатериали

Системи-за-окачване-2

CONFORMAСистеми за окачване

Интериорни-обшивки-и-WC-кабини-1

CONFORMAИнтериорни обшивки и WC кабини

CONFORMA - Ventilated Facades ProfessionalsПроектиране, инженеринг и технически консултации

Още със създаването на компанията се стремим към изграждането на надежни и коректни партньорски отношения, отлично обслужване и професионални консултации при изграждането на Вашите проекти.

С дългогодишен опит в предлагането на вентилируеми фасадни системи, служителите на CONFORMA ще Ви предложат цялостни технически решения за всички проектни и монтажни дейности, свързани със приложението на съвременни облицовъчни материалии вентилируеми фасади.

Проектиране-инженеринг-и-технически-консултации

CONFORMA - Ventilated Facades ProfessionalsМарки

https://conforma.bg/wp-content/uploads/FunderMax2-logo.png
Alpolic
Laminam-2
Agrob-Buchtal
Refin
SVK
Silbonit
Cetris
StoneREX
Rockpanel
Aluinvent - Конформа
Lamberts-Linit
Feldhaus-Klinker
Nelissen-Bricks
Novowood - Конформа
Exagres - Конформа
Q-VENT
Blick-System
PCS-Innotec-1
Twena
Fibrobeton
Wacotech
https://conforma.bg/wp-content/uploads/Momenti-logo3.png

Връзка с нас

Не се колебайте да се свържете с нас!
ж.к. Младост 4, ул. „Околовръстен път“ 253A, ет. 1, София
0897 89 88 89
office@conforma.bg
ул. „Севастопол“ 2, 4002 Център, Пловдив
0882 80 65 95
office@conforma.bg