Cetris – Чехия | Conforma

Циментофазерни плоскости Cetris

Компанията CIDEM Hranice, a.s. – CETRIS Division е най-големият производител на циментофазерни платна в Европа. Капацитетът на производство е 55 000 м3 на година. Фабриката за циментофазерни платна в Чехия е създадена пред 1987 г., а производството е започнало през 1991 г. Първите години е било съсредоточено в CETRIS BASIC циментофазерни платна, без финишно покритие. В продължение на времето, асортиментът се разширява до различни видове платна и финиши. В момента се предлагат 14 различни вида циментофазерни плоскости, като постоянно се разработват нови видове, за да се задоволят нуждите и изискванията на клиентите.

Какво трябва да знаете за циментофазерните плоскости Cetris?

Циментофазерните плоскости на CETRIS намират приложение в изграждането на вентилируеми окачени фасади, стени, подпокривни и подови системи и други. Те съчетават най-добрите характеристики на цимента и дървото. Циментофазерните плоскости са изключително здрави и същевременно леки и категоризирани по EN 13501-1 като негорими в клас по реакция на огън A2-s1, d0., с различен финиш и многобройни приложения. Устойчиви са на замръзване, влага, мухъл и насекоми. Осигуряват шумоизолация от 30 – 35 dB. Плоскостите на CETRIS не съдържат опасни вещества като азбест и формалдехид.

Защо да закупите циментофазерните плоскости Cetris от Conforma?

Conforma предоставя на своите клиенти цялостни решения за външни вентилируеми фасади и интериорни обшивки с премиум продукти. Екипът на бранда е изграден от професионалисти, които притежават дългогодишен опит в бранша и ще Ви предложат цялостни технически решения за всички проектни и монтажни дейности, които са свързани с приложението на облицовъчните материали и вентилируемите фасади – предварителни консултации на етап идеен проект, планиране, предварително бюджетиране и бюджетни оферти, изготвяне на тръжни, технически и работни проекти, доставка на под-конструкция за всички видове фасадни материали, технически обучения и технически надзор над монтажните работи. Conforma е ексклузивен представител на CETRIS за България.