Laminam - Италия | Conforma

Начало » Марки » Laminam – Италия

Ултра тънки широкоформатни гранитогресни плочи Laminam в Conforma

Основаната през 2001г., в Италия, в сърцето на италианската провинция Модена – Фиорано Моденезе, компания Laminam внедрява за първи път в света автоматизирана технология за производство на тънки широкоформатни гранитогресни плочи с размер 1 х 3 метра и 1,62 х 3,24 метра, немислими до този момент размери. Laminam веднага се превръща в технологичен лидер в керамичната индустрия, позиция, която запазва и до днес, благодарение на постоянното развитие на технологията и обогатяването на огромната база с предлагани декори. Задълбочените познания за методите, техниките и продуктите в сектора, спомагат на италианския гигант да идентифицира нови пътища и да задава модата както в екстериорните фасадни обшивки, така и в интериора и при производството на мебели и кухненски плотове.

Какво трябва да знаете за широкоформатните гранитогресни плочи Laminam?

Laminam е световен иноватор в керамичната индустрия, който първи разработва технологията за масово производство на ултра тънки широкоформатни плочи от гранитогрес. Плочите Laminam са големи, ултра тънки, изключително леки и перфектно плоски. Те са идеални за най-деликатните приложения, които изискват максимална устойчивост и са сред най-предпочитаните продукти за външни фасадни и интериорни обшивки.

Защо да изберете широкоформатни гранитогресни плочи Laminam?

Ултра тънките широкоформатни плочи Laminam притежават отлични експлоатационни характеристики и ненадмината устойчивост на външни атмосферни условия. Малка част от предимствата на плочите Laminam са богатото разнообразие от декори с визия на варовици, мрамори и други естествени камъни, безброй декори и дори релефната повърхност, големите размери и ниското тегло. Покритията и повърхностите на широкоформатните гранитогресни плочи Laminam провокират възприятията – от меки естествени материи до индустриални и технологични материали.

Широкоформатни гранитогресни плочи Laminam & Hydrotect – уникална самопочистваща технология

Благодарение на подписаното споразумение за сътрудничество с японския гигант TOTO, Laminam е в състояние да гарантира на своите клиенти иновативна самопочистваща технология на керамичните плочи – Hydrotect. Hydrotect е уникална технология, която осигурява самопочистващо и пречистващо въздуха покритие на керамичните плочи. Плочите, обработени с Hydrotect са способни да генерират химични и биологични реакции с положителни ефекти по отношение на антибактериалната сила, намаляването на замърсителите и самопочистващите се повърхности.

Широкоформатни гранитогресни плочи Laminam в Conforma

Conforma е оторизиран дистрибутор на световния иноватор Laminam за България. Богатото разнообразие от широкоформатни плочи с марка Laminam ще откриете в централния офис и шоурум на Conforma, който се намира в гр. София, ж.к. Младост 4, ул. „Околовръстен път” 253A, ет. 1. Свържете се с нас или ни посетете на място. Нашият екип от експерти е на разположение да ви предостави подробна информация за широкоформатните гранитогресни плочи Laminam.

Laminam

Laminam е италиански бранд, специализиран в производството на широкоформатен гранитогрес за външни фасадни и интериорни обшивки. Понастоящем, компанията е сред водещите в този бранш, умело задавайки модата и иновациите в него. В следващите редове ще разберете малко повече за марката Laminam и факторите, които стоят зад нейния успех.

Laminam – време за нова парадигма

Laminam 1
Laminam

Компанията Laminam е създадена през 2001 година в сърцето на италианската провинция Модена – Фиорано Моденезе. Основната идея, която стои зад създаването на тази компания, е изграждането на нова парадигма в производството на продукти за външни фасадни и интериорни обшивки. Екипът на Laminam е твърдо решен да мисли нестандартно и да не се съобразява с наложените до момента правила и ограничения в индустрията. Той се стреми към иновациите във всеки един етап от производствения процес – започвайки от използваните материали, преминавайки през технологията на производство и стигайки до конкретните характеристики на крайните продукти. Стремеж, който доведе до своеобразна революция на пазара през последните близо 20 години.

Laminam – технология, ефективност и съвършенство

Това са трите думи, с които най-добре може да се опише дейността на Laminam. Благодарение на модерната си автоматизирана технология за производство, компанията успява за първи път в света да създаде тънки широкоформатни гранитогресни плочи с размери 1 x 3 метра и 1,62 х 3,24 метра. Продуктът превръща Laminam в абсолютен технологичен лидер в керамичната индустрия. Позиция, която брандът запазва и до ден днешен с непрекъснато подобряване и усъвършенстване на всички фази от производствения процес. Стремежът към съвършенство е сред основните принципи, с които Laminam постига оптимално качество на своята продукция и печели доверието на клиенти по целия свят.

Къде се произвеждат продуктите на Laminam?

Laminam 2
Laminam – Разгледайте при нас!

Три са фабриките, в които се произвеждат широкоформатните гранитогресни плочи и останалите продукти от каталога на Laminam. Първата и най-голямата сред тях се намира в градчето Фиорано Моденезе, разположено в италианската провинция Модена. С оглед разширяване на дейността си и отговаряне на постоянно повишаващото се търсене на пазара, компанията изгражда още два производствени обекта. Те са локализирани съответно в друго италианско градче – Бого Вол ди Торо (провинция Парма) и в руския индустриален парк Ворсино, който се намира недалеч от Москва. И в трите фабрики на Laminam е внедрена модерната автоматизирана технология като са заложени строги стандарти за контрол на производствения процес, които да гарантират най-високо качество на крайните продукти.

Решения и услуги, предлагани от Laminam

Laminam печели доверието на милиони потребители по света и с богатата гама от решения и услуги, които предлага за строители, архитекти и дизайнери. Тези решения и услуги спадат към следните области:

  • външна облицовка – по отношение на външната облицовка Laminam предлага подкрепа за изготвяне на чертежи, диаграми на инсталации, предварителни проучвания за осъществимост на проекта. Сред останалите услуги на компанията са структурно моделиране на плочи според типа на използваната вентилирана фасадна система, както и тестване на плочи и тяхната устойчивост на натоварване и напрежение.
  • интериорна архитектура – услугите на Laminam в интериорната архитектура включват изготвяне на чертежи и монтажни схеми, предварителни тестове за приложимост, управление на работния процес.
  • обзавеждане – Laminam има какво да предложи и във връзка с обзавеждането. В това число подкрепа за дизайнери и архитекти при използване на керамични плочи за обзавеждане, консултиране и провеждане на технически тестове за измерване на съпротивлението.

Предимства на широкоформатен гранитогрес Laminam

Laminam 4
Laminam – Conforma

Широкоформатните гранитогресни плочи са сърцевината в каталога на Laminam. Те се използват в редица държави (вкл. и в България) за голяма част от външните фасадни и интериорните обшивки. По-надолу ще изведем предимствата, които бихте получили като клиенти от избирането на широкоформатен гранитогрес Laminam:

  1. Широкоформатен гранитогрес Laminam: Множество приложения – именно иновативната технология, позволяваща производството на ултра тънки широкоформатни гранитогресни плочи, определя множеството приложения на тези продукти от марката Laminam. Високата устойчивост на широкоформатен гранитогрес Laminam го прави подходящ дори за най-деликатните проекти и среди в съвременното строителство и архитектура.
  2. Широкоформатен гранитогрес Laminam: Самопочистваща технология Hydrotect – друга характеристика на широкоформатен гранитогрес Laminam, която го отличава от всички други подобни продукти на пазара, е неговата самопочистваща технология Hydrotect. Тя осигурява самопочистващо и пречистващо въздуха покритие на всеки един продукт на Laminam в категория „Шиорокоформатен гранитогрес“. Оттам се повишава антибактериалната сила и се редуцират всякакви типове замърсители.
  3. Широкоформатен гранитогрес Laminam: Богата гама от цветове и декори – имате възможност да избирате измежду богата гама цветове и декори широкоформатен гранитогрес Laminam. Варовици, мрамори или други естествени камъни – преценете коя визия е най-удачна за Вашите архитектурни проекти и си я осигурете чрез каталога на Laminam.

Защо да закупите продуктите на Laminam от CONFORMA?

Laminam 3
Laminam – Купете от нас!

CONFORMA е търговска и инженерингова компания, специализирана в доставката на решения за външни вентилируеми фасади и интериорни обшивки с премиум продукти. Компания, която е официален партньор и дистрибутор за България на марката Laminam. Вижте няколко основателни причини да закупите продуктите на Laminam именно от нас:

Продуктите на Laminam от CONFORMA: Дългогодишен опит – CONFORMA разполага с над 15-годишен опит в предоставянето на продукти и решения за фасадни и интериорни обшивки. За този период от време сме се утвърдили като надежден партньор на редица реномирани световни марки, сред които е и Laminam. При нас ще откриете най-новите и актуални предложения на италианския бранд, които биха гарантирали най-високи нива на функционалност и естетика за Вашите архитектурни проекти.

Продуктите на Laminam от CONFORMA: Професионално отношение към клиентите – CONFORMA се отнася професионално към всички свои клиенти, стараейки се да удовлетвори нуждите и изискванията им в пълна степен. Нашите висококвалифицирани професионалисти се грижат за постоянното усъвършенстване на продуктовата гама, ценовата политика, както и специалните предложения и оферти. Така Вие като клиенти във всеки един момент ще имате възможност да получите най-добрите продукти и решения на пазара при максимално изгодни условия.

Продуктите на Laminam от CONFORMA: Пълен спектър от услуги – освен желаните продукти на Laminam, можете да поръчате от CONFORMA и пълния спектър от услуги, необходими за Вашите архитектурни проекти. В това число предварителни консултации, подготовка на тръжни, технически и работни проекти, технически обучения относно дейностите и надзор над самите монтажни работи.

Laminam – време за нова парадигма
Laminam – технология, ефективност и съвършенство
Къде се произвеждат продуктите на Laminam?
Решения и услуги, предлагани от Laminam
Предимства на широкоформатен гранитогрес Laminam
Защо да закупите продуктите на Laminam от CONFORMA?