Fibrobeton – Турция | Conforma

Начало » Марки » Fibrobeton – Турция

Фибробетонни елементи от Fibrobeton в Conforma      

Абсолютна свобода на дизайна

Историята на Fibrobeton започва през 1987 г. и към днешна дата включва над 3000 проекта в цял свят, които са успешно завършени. Два са основните продукта на Fibrobeton: GFRC – Glass Fiber Reinforced Concrete – бетон подсилен с алкалноустойчиви стъклoфибри и UHPC – Ultra High Performance Concrete – високоякостен бетон.

Предимства на фибробетонните елементи Fibrobeton

Предимствата на фибробетонните елементи с марка Fibrobeton са значителни. Продуктите на компанията предлагат абсолютна свобода на архитектите, лесен и бърз монтаж за изпълнителите, икономичност и лесна поддръжка за строителите и естетична стойност и сигурност за потребителите. Максималните размери на елементите са 25 кв. м.! Уникалното предимство, с което Fibrobeton е известен в световен мащаб е, че брандът може да произведе елементите във всякаква 3D форма.

Защо да закупите фибробетонните елементи Fibrobeton от Conforma?

Conforma е водещ и предпочитан търговски партньор. Благодарение на своя дългогодишен опит в предлагането на вентилируеми фасадни системи, екипът на Conforma ще Ви предостави цялостни технически решения за всички проектни и монтажни дейности, които са свързани с приложението на съвременни облицовъчни материали и вентилируеми фасади. Изберете утвърдения професионализъм и богатия опит. Зад името на компанията стоят редица реализирани проекти. Conforma е оторизиран дистрибутор на Fibrobeton за България.