Silbonit - Италия | Conforma

Начало » Марки » Silbonit – Италия

Фиброциментови плоскости Silbonit в Conforma

SIL (Società Italiana Lastre) е основана през 1961г. Благодарение на широката си гама от висококачествени продукти, компанията за кратко време се превръща в отправна точка за национални и европейски пазари. SIL е инвестирала огромни ресурси свързани с научноизследователската и развойна дейност, подобрявайки както качественото изпълнение на своите продукти, така и производствените техники. Всички работници, инженери и производствени екипи са висококвалифицирани и обучени да гарантират постоянен напредък в разработването на продукти. Италианският бранд непрестанно работи и извършва производство, което е съобразено с безопасността на околната среда. 

Какво трябва да знаете за фиброциментовите плоскости Silbonit?

Висококачествените фиброциментoви плоскости SILBONIT принадлежат към новото поколение на безазбестов и стабилизиран плосък листов материал, който е подсилен с минерализирани целулозни влакна. Листовете са негорими и устойчиви на гниене, гъбички и паразитни атаки и притежават ненадминати технически характеристики като твърдост и устойчивост на външни атмосферни условия. В допълнение към множеството предимства на Silbonit, са лесната обработка и липсата на необходимост от импрегниране на срезовете в материала! (за плоскостите с хидрофобно покритие).

Фиброциментовите плоскости Silbonit се предлагат в 12 различни тоналности, които придават изключително естествен вид. Отличните характеристики на плоскостите ги правят един от най-подходящите облицовъчни материали за надеждни, елегантни и висококачествени решения.

Размери на листовете: 2500 х 1200 мм, 2500 х 1250 мм, 3000 х 1200 мм, 3000 х 1250 мм.

Възможни дебелини: 6, 8, 10, 12, 15, 20, 25 и 30 мм.

Защо да изберете фиброциментови плоскости Silbonit?

Фиброциментовите плоскости Silbonit се изработват от екологично чист материал, който е направен главно от цимент, минерализирани целулозни влакна, силициев диоксид и вода. Основната характеристика на фиброциментовите плоскости Silbonit е дългосрочната устойчивост на термичен шок, различни атмосферни условия, влага, плесен, буболечки и гризачи. Плоскостите притежават клас на негоримост A2-s1,d0 в съответствие с EN 13501-1.

Фиброциментови плоскости Silbonit в Conforma

Conforma е оторизиран дистрибутор на италианския гигант SIL за България. Свържете се с нас, за да Ви предоставим точна и изчерпателна информация за всички предимства и полезни свойства на фиброциментовите плоскости Silbonit. Нашите професионални съвети ще ви помогнат да изградите и създадете желания от вас проект по безупречен начин.