Tweha – Нидерландия | Conforma

Начало » Марки » Tweha – Нидерландия

Tweha – the bonding people

Системи за лепене на фасадни материали от Tweha в Conforma

Tweha има дългогодишен опит в областта на устойчивото лепене на фасадни облицовки. Системите за лепене на фасадни облицовки на Tweha се отличават на пазара по своя специфичен състав и качество от най-висок клас. С над 25 години опит надеждността е доказан факт. Продуктите на Tweha могат да бъдат намерени в няколко хиляди сгради в повече от 40 страни по света и всички те продължават да са издръжливи. Продуктовата гама на Tweha отговаря на най-новите стандарти на съответните директиви на ЕС и е с 10-годишна гаранция!

Предимства на системите за лепене на фасадни материали Tweha

Ненадминато и уникално предимство на компанията е пълноценното използване на системите за лепене на фасадни материали при температури от – 20 ˚C до + 40 ˚CТова дава възможност да се лепят фасадни облицовки от всякакъв тип целогодишно, дори в нашите географски ширини. Благодарение на факта, че системите на Tweha не се нуждаят от грундове, могат да се направят значителни икономии при прилагането на продуктите както по отношение на времето, така и на средствата. Използването на системите на Tweha е широко разпространено и може да се приложи с всички обичайни материали, които се използват за облицовка. Най-често използваните системи за лепене на фасадни материали са: Tweha PanelMate, Tweha StoneMate, Tweha GlassMate и Tweha MetalMate.

Защо да закупите системите за лепене на фасадни материали Tweha от Conforma?

Conforma е търговска и инженерингова компания, специализирана в доставката на цялостни решения за външни вентилируеми фасади и интериорни обшивки с премиум продукти. Благодарение на дългогодишния опит в предлагането на вентилируеми фасадни системи, служителите на Conforma ще Ви предложат цялостни технически решения за всички проектни и монтажни дейности, които са свързани с приложението на съвременни облицовъчни материали и вентилируеми фасади – предварителни консултации на етап идеен проект и планиране, предварително бюджетиране, бюджетни оферти, изготвяне на тръжни, технически и работни проекти, доставка на под-конструкция за всички видове предлагани фасадни материали за вентилируеми фасади, технически обучения относно специфики при изпълнение на облицовки със съответния материал и осъществяване на технически надзор над монтажните работи. Conforma е ексклузивен представител на Tweha за България.