Wacotech - Германия | Conforma

Начало » Марки » Wacotech – Германия

Полупрозрачна стъклофибърна изолация от Wacotech в Conforma

Компанията Wacotech е основана през 1997г., в Германия. Wacotech е специализирала своята дейност в производството на стъклофибърна, светлопропусклива вата с висока добавена стойност и надеждност. Към днешна дата Wacotech отговаря на високите изисквания за качество на клиентите. Всички продукти с марка Wacotech непрестанно се доразвиват в съответствие с промените на пазара и специфичните нужди на клиентите.

Какво трябва да знаете за полупрозрачната стъклофибърна изолация от Wacotech?

Индустриалното остъкляване отдавна се използва не само в търговски и промишлени сгради, но и във висококачествени и модерни архитектурни проекти. TIMax GL е полупрозрачна стъклофибърна изолация, която значително подобрява топлообмена (Ug-value) на П-профилните стъклени фасади. Изолацията изпълва изцяло пространството между стъклата и разпръсква светлината по благоприятен начин.

Защо да изберете полупрозрачни изолационни вати TIMax GL и TIMax GL-PlusF от Wacotech?

Полупрозрачните изолационни вати TIMax GL и TIMax GL-PlusF значително подобряват използването на дневна светлина на двустенни стъклени фасади с идеалната комбинация от термична защита, защита от слънце, защита от отблясъци и разсейване на светлината. TIMax GL-PlusF притежава клас на горимост B1. Дебелината на полупрозрачната изолационна вата е 100 mm. Плътността й е около 5 кг. на кубичен метър. Температурната устойчивост е 100 градуса по целзий. TIMax GL-PlusF е изключително подходяща за двойно остъкляване.

Полупрозрачни изолационни вати TIMax GL и TIMax GL-PlusF от Wacotech в Conforma

Conforma е ексклузивен представител на Wacotech за България. При нас ще откриете пълната гама продукти от световноизвестния производител – полупрозрачни изолационни вати TIMax GL и TIMax GL-PlusF и други. Нашите професионални консултации ще Ви помогнат да изградите и създадете желания от Вас проект по безупречен начин.