Rockpanel - Нидерландия | Conforma

Начало » Марки » Rockpanel – Нидерландия

Негорими плоскости за фасадна облицовка Rockpanel в Conforma

Повече от 25 години продуктите на Rockpanel спомагат за създаване на удобни и красиви пространства, които са толкова впечатляващи сега, колкото в деня, в който бяха създадени. В цяла Европа архитектите имат пълна свобода да разгърнат творчеството си, докато обществото се наслаждава на сградите, създадени с негоримите плоскости Rockpanel. Rockpanel е част от групата ROCKWOOL – световен лидер в предоставянето на решения от каменна вата.

Какво трябва да знаете за негоримите плоскости за фасадна облицовка Rockpanel?

Rockpanel плоскостите представляват пресована под високо налягане минерална вата със синтетични свързващи вещества. Повърхността на Rockpanel е обработена с четирислойна полимерна емулсионна боя на водна основа в широка гама от цветове. Плоскостите ProtectPlus са с  допълнително антиграфити прозрачен слой покритие като пети слой. Негоримите плоскости Rockpanel са подходящи като фасадни облицовки, софити, дъски за пълнеж и външни тавани. Могат да бъдат закрепени към дървени или алуминиеви подконструкции.

Защо да закупите негорими плоскости за фасадна облицовка Rockpanel от Conforma?

Conforma е търговска и инженерингова компания, специализирана в доставката на цялостни решения за външни вентилируеми фасади и интериорни обшивки с премиум продукти. Екипът на компанията разполага с над 15-годишен опит в проектирането и доставката на най-съвременните облицовъчни материали и предлага технически консултации и оптимизация при избора на подходящия материал, системи за монтаж, доставка и обучения на място. Conforma е оторизиран дистрибутор на Rockpanel за България.