Agrob Buchtal - Германия | Conforma

Начало » Марки » Recommended » Agrob Buchtal – Германия

Архитектурна керамика, фасадна керамика, жилищна керамика и керамика за басейни Agrob Buchtal в Conforma

Опит, базиран на традицията. Керамични плочи от 1755 година

Agrob Buchtal GmbH и Jasba Mosaik GmbH са марки на Deutsche Steinzeug Cremer & Breuer AG. Групата концентрира всичките си сили върху основната си дейност – производство на керамични настилки. Смелостта да прави нововъведения, големите инвестиции в изключително модерни и екологично съвместими производствени съоръжения, непрекъснатото подобряване на качеството на продуктите и методите за рециклиране са аспекти от ключово значение за корпоративната култура на Deutsche Steinzeug Cremer & Breuer AG.

Какво трябва да знаете за архитектурната керамика, жилищната керамика, фасадната керамика и керамиката за басейни Agrob Buchtal?

Agrob Buchtal GmbH предлага висококачествена архитектурна керамика, фасадна керамика, керамика за басейни и SPA зони, жилищна керамика, керамика за тераси и други. Уникално предимство на фасадните клинкерни плочи е възможността за полагане на самопочистващо покритие от титаниев диоксид – запазената марка HYTECT.

 • Архитектурна керамика – за търговски и офис приложения
 • Фасадна керамика – иновативни фасадни решения и системи за вентилируеми фасади
 • Керамика за басейни и SPA зони – цялостни решения
 • Жилищна керамика – подови и стенни керамични облицовки за бани, кухни, коридори и всекидневни
 • Керамика за тераси и двоен под

Защо да изберете архитектурна керамика, жилищна керамика, фасадна керамика и керамика за басейни Agrob Buchtal?

Керамичните плочи на Agrob Buchtal са изработени от висококачествени материали, основават се на солидно ноу-хау и иновации. Agrob Buchtal произвежда керамика, която спестява пари в дългосрочен план благодарение на самопочистващото покритие HYTECT. Като пионер в разработването на устойчиви на плъзгане плочки, компанията също така определя еталони в тази област. Agrob Buchtal насърчава екологичното строителство в съответствие със спецификациите на националните и международните сертификационни агенции.

Архитектурна керамика, жилищна керамика, фасадна керамика и керамика за басейни Agrob Buchtal в Conforma

Conforma предлага всички продукти на световноизвестния гигант Agrob Buchtal. Нашият екип ще ви предостави огромното разнообразие от цветове, повърхности и размери и ще ви помогне да изберете най-подходящата керамика, която да използвате за вашия проект. Подробна информация за качествата и предимствата на архитектурната керамика, жилищната керамика, фасадната керамика и керамиката за басейни Agrob Buchtal може да получите като се свържете с нас на посочените телефони.

За марката Agrob Buchtal

Agrob Buchtal е марка, създадена през 1992 година като резултат от сливането на  Deutsche Steinzeug Cremer & Breuer AG и AGROB Wessel Servais AG. Нейната основна дейност е свързана с производството на керамични плочи. Понастоящем, Agrob Buchtal заема водещо място на световния пазар, поставяйки стандартите за качество и иновации в тази сфера. Посредством умели партньорства с големи фирми, търговци на дребно и архитекти, Agrob Buchtal непрекъснато разширява позициите си, достигайки до все повече потребители. Паралелно с това се разширява и продуктовата гама на бранда, включвайки керамични плочи от различни типове и с множество приложения. В следващите редове ще разгледаме основните типове керамика Agrob Buchtal, които можете да откриете на пазара. В допълнение, ще разберете кои са ползите и преимуществата за Вас от избирането на продуктите на Agrob Buchtal.

Керамични плочи от Agrob Buchtal – видове и приложения

Agrob Buchtal   1
Agrob Buchtal

Agrob Buchtal предлага висококачествени керамични плочи, които ще Ви свършат отлична работа както у дома, така и в офиса и на всяко друго място или пространство. Ето на какви видове се разделят керамичните плочи на Agrob Buchtal и кои са техните приложения:

 • Керамични плочи от Agrob Buchtal: архитектурна керамика – архитектурната керамика на Agrob Buchtal е предназначена за бизнес сферата. Можете да я използвате в офиса или пък на различни търговски площи.
 • Керамични плочи от Agrob Buchtal: фасадна керамика – Agrob Buchtal е в състояние да Ви предостави редица иновативни решения и системи за вентилируеми фасади.
 • Керамични плочи от Agrob Buchtal: керамика за басейни и SPA зони – подходяща за домашни и обществени басейни и SPA зони. Отново е под формата на цялостни решения, които ще удовлетворят в пълна степен Вашите нужди и изисквания.
 • Керамични плочи от Agrob Buchtal: жилищна керамика – керамични плочи от каталога на Agrob Buchtal, предназначени за домашното пространство. В тях се включват подови и стенни керамични облицовки за всекидневни, кухни, коридори и бани.
 • Керамични плочи от Agrob Buchtal: керамика за тераси – в продуктовата гама на Agrob Buchtal ще откриете и решения за тераси, както и двоен под.

Няколко причини да изберете продуктите  на Agrob Buchtal          

Agrob Buchtal   2
Agrob Buchtal   – Разгледайте при нас!

Продуктите на Agrob Buchtal имат редица предимства, които биха оказали положително влияние върху реализацията на Вашите архитектурни проекти. Сред тези предимства са високото качество и постоянните иновации в производството, стриктното следване на екологичните стандарти и елегантните дизайни. Вижте малко повече информация за всяка една от споменатите характеристики на продуктите от каталога на Agrob Buchtal:

 1. Agrob Buchtal: Високо качество и постоянни иновации – керамичните плочи на Agrob Buchtal са еталон за високо качество в сферата. Не се правят никакви компромиси с качеството на материалите, използвани за изработването им, а в самия процес на производство се залага на солидно ноу – хау и постоянни иновации. Една от най-важните сред въпросните иновации е самопочистващото покритие HYTECT, спестяващо значителни разходи в дългосрочен план.
 2. Agrob Buchtal: Следване на екологичните стандарти – Agrob Buchtal е бранд, поставил си за цел да насърчава екологичното строителство. Продуктите на компанията се произвеждат с отговорност както към човешкото здраве и кондиция, така и към чистотата на околната среда. Редица международни сертификати, с които разполага Agrob Buchtal в този аспект, показват ефективното следване на най-новите екологични стандарти и инвестицията в бъдещето на планетата, направена от страна на компанията.
 3. Agrob Buchtal: Естетически преимущества – продуктите на Agrob Buchtal също така ще предоставят редица естетически преимущества за Вашите архитектурни проекти. Производителят е носител на редица награди за дизайн, които са доказателство за елегантността и комфорта, гарантирани от керамичните плочи. В каталога на Agrob Buchtal със сигурност ще откриете подходящи цветове и дизайни керамика, която да се впише по перфектен начин във Вашия дом или пък в офис пространството.
 4. Agrob Buchtal: Разнообразие от опции – по-горе вече Ви представихме разнообразието от опции, налични в продуктовата гама на Agrob Buchtal. От архитектурна и фасадна керамика през жилищна керамика и решения за тераси до керамика за басейни и SPA зони. Независимо с кое от споменатите пространства са свързани настоящите Ви проекти, Agrob Buchtal е точният избор за Вас.

Услуги, свързани с продуктовата гама на Agrob Buchtal – защо да се доверите на CONFORMA?

Agrob Buchtal   3
Agrob Buchtal   – Купете от нас!

CONFORMA е търговска и инженерингова компания, специализирана в доставката на цялостни решения за външни вентилируеми фасади и интериорни обшивки с премиум продукти. Компания, която е официален партньор за България на марката Agrob Buchtal и предоставя съвети, консултации и всякакви услуги, свързани с нейната продуктова гама. Ето защо би било от полза за Вас да се доверите на CONFORMA:

Дългогодишен опит – CONFORMA разполага с над 15-годишен опит в предоставянето на решения за външни вентилируеми фасади и интериорни обшивки с премиум продукти. Благодарение на този натрупан опит ние успешно се адаптираме към тенденциите на пазара и отговаряме по най-добрия начин на очакванията на нашите клиенти.

Предпочитан партньор – CONFORMA се е утвърдила като предпочитан партньор за множество марки от най-висок калибър. Сред тези марки е и брандът за керамични плочи Agrob Buchtal, но той съвсем не е единствен. CONFORMA работи също така с марки като FunderMax, Alpolic, Laminam, Nelissen Bricks, Euramax, Feldhaus Klinker и т.н.

Професионално отношение – доверявайки се на CONFORMA, можете да разчитате на професионално отношение към Вас като клиент. Ние изслушваме внимателно всички наши клиенти и се съобразяваме изцяло с нуждите и очакванията им. Консултациите с екипа на CONFORMA ще ви помогнат да получите не просто професионална експертиза, а точни и ясни насоки за оптимална реализация на Вашите архитектурни проекти.

Пълен спектър от услуги – и не на последно място, CONFORMA е в състояние да Ви предостави пълен спектър от услуги във връзка с продуктовата гама на Agrob Buchtal. В това число предварителни консултации относно идейния проект, помощ при избора на продукти, изготвяне на тръжни, технически и работни проекти, технически обучения и надзор над монтажните работи.

За марката Agrob Buchtal
Керамични плочи от Agrob Buchtal – видове и приложения
Няколко причини да изберете продуктите  на Agrob Buchtal 
Услуги, свързани с продуктовата гама на Agrob Buchtal – защо да се доверите на CONFORMA?