Blick - Полша | Conforma

Начало » Марки » Blick – Полша

Системи за скрит монтаж на фасадни материали Blick System в Conforma

Преди повече от 35 години компанията Blick започва да произвежда системи за скрит монтаж на фасадни материали. Желанието за споделяне на опит и решаване на технически проблеми са основополагащи за създаването на Blick. Благодарение на своя дългогодишен опит в масовото производство и монтажа, Blick системите за скрит монтаж на фасадни материали станаха разпознаваеми и използвани в световен мащаб. Blick System е доказаното решение.

Какво трябва да знаете за системите за скрит монтаж на фасадни материали Blick System?

Blick System са системи за монтаж на камък, фиброцимент, HPL и други фасадни материали чрез скрити вкопани анкери (undercut), които са с внедрена сертифицирана и тествана технология за скрит монтаж на фасадни материали.

Защо да изберете системи за скрит монтаж на фасадни материали Blick System?

Системите за скрит монтаж на фасадни материали Blick System са подходящи за фиксирането на HPL панели, фиброциментни плоскости, архитектурен бетон –  GRC и GFRC, полимери – Corian, HiMacs и Staron,естествен камък – гранит, мрамор, варовик и травертин, керамика и други.

Системи за скрит монтаж на фасадни материали Blick System в Conforma

Blick System са най-предпочитаните системи за скрит монтаж на фасадни материали от нашите клиенти. Подробна информация за системите за скрит монтаж Blick System може да получите от екипа на Conforma. Свържете се с нас! Conforma е ексклузивен представител на Blick System за България. Доверете се на опита.