Exagres - Испания | Conforma

Начало » Марки » Exagres – Испания

Керамичен декинг от Exagres в Conforma

Повече от 40 години Exagres произвежда екструдирана керамика за открити пространства, плувни басейни, подови настилки, тераси и други. Испанската компания предоставя решения и повърхности, които се характеризират с техническо и естетическо съвършенство. През целия си професионален път Exagres адаптира всички производствени процеси и технологии на пазара към нуждите на всеки проект, за да създава уникални и функционални материали, които са с подчертана занаятчийска същност. Сред най-популярните продукти на бранда е керамичният декинг Exadeck, който все по-често е пръв избор на архитекти и проектанти, когато става въпрос за повдигната подова система.

Какво трябва да знаете за керамичния декинг Exadeck?

Exadeck е иновативно решение, което е комбинация от отлични технически качества и елегантност на дизайна. Тази повдигната подова система е съставена от керамични ламели. Изключително подходяща е за жилищни площи, пространства за обществено ползване, търговски зони с голям трафик и зони около басейни. Някои от най-забележителните характеристики на системата са устойчивост на плъзгане, механична устойчивост и устойчивост на абразия.

Керамичен декинг Exadeck от Conforma

Conforma е водещ и предпочитан търговски партньор на редица фирми. Компанията предлага цялостни решения за външни фасади и интериори обшивки с премиум продукти, които са произведени от утвърдени и разпознаваеми в световен мащаб марки. Екипът на дружеството е на разположение да ви предостави изчерпателна информация за керамичния декинг Exadeck, както и да ви покаже различните серии на системата. Conforma е ексклузивен представител на Exagres за България.