Nelissen - Белгия | Conforma

Начало » Марки » Recommended » Nelissen – Белгия

Автентични клинкерни тухли Nelissen Bricks в Conforma

Световноизвестната компания Nelissen Bricks произвежда облицовъчни тухли с най-високо качество в продължение на повече от 4 поколения. Към днешна дата Nelissen Bricks е лидер на международния пазар с производствен капацитет от 150 милиона тухли.

Какво трябва да знаете за клинкерните тухли Nelissen Bricks?

Nelissen Bricks произвежда автентични белгийски клинкерни тухли, по уникална технология, която съчетава традиционни техники от над 100 години със съвременно автоматизирано производство. Под мотото „една тухла за всеки стил”, Nelissen предлага богато разнообразие от тухли за всеки стил. Всичко това в повече от 100 различни цвята и 8 различни размера.

Защо да изберете клинкерни тухли Nelissen Bricks?

За една природна и устойчива сграда!

Като производител на керамични облицовъчни тухли Nelissen Bricks разчита на система за управление на качеството, която е в съответствие със стандарта ISO 9001 за контрол на качеството и въздействието върху околната среда. Компанията се стреми да сертифицира системата за управление на околната среда в съответствие с ISO 14001. Загрижеността към околната среда е интегрирана в ежедневните процеси в производството.

Клинкерните тухли на Nelissen Bricks са подходящи както за традиционни зидарии, така и за вентилируеми фасади и модерни техники като лепене и зидария с тънък слой.

Клинкерни тухли Nelissen Bricks в Conforma

Conforma е ексклузивен представител на белгийския производител Nelissen за България. Информация за богатото разнообразие от цветове и размери на клинкерните тухли с марка Nelissen може да получите като се свържете с екипа на Conforma. Използвайте формата за контакти в сайта или директно се обадете на посочените телефони.