Refin - Италия | Conforma

Начало » Марки » Recommended » Refin – Италия

Гранитогресни плочи за интериорна и екстериорна употреба Refin

Refin е италиански производител на гранитогрес. Компанията присъства на международния пазар от далечната 1962 г. и е част от група CONCORDE – най-големият производител на керамични плочи в Европа. Успехът на Refin се базира на способността за разбиране на нуждите на клиентите, както и на гарантираното качество и надеждността на предлаганите продукти.

Сред основните приоритети на Refin са постоянното развитие на технологиите в производството, което е съчетано с креативността и италианския дизайн на продуктите. Специално създадената лаборатория DesignTaleStudio обединява старите италиански традиции и е в сътрудничество с водещи фигури в съвременния дизайн.

Мисълта за околната среда е един от най-добрите подаръци, които Refin завещават на следващите поколения. Компанията непрекъснато търси нови възможности и иновации за оптимизиране на производствените процеси, за да бъдат по-безопасни и щадящи околната среда. В допълнение към предимствата на гранитогресните плочи за интериорна и екстериорна употреба Refin са разнообразните колекции и богатият избор на размери.

Защо да закупите гранитогресните плочи за интериорна и екстериорна употреба Refin от Conforma?

Conforma е търговска и инженерингова компания, която е специализирала своята дейност в доставката на цялостни решения за външни вентилируеми фасади и интериорни обшивки с премиум продукти. Благодарение на дългогодишния опит в предлагането на вентилируеми фасадни системи, служителите на компанията ще Ви предложат цялостни технически решения за всички проектни и монтажни дейности, свързани с приложението на съвременни облицовъчни материали и вентилируеми фасади – предварителни консултации на етап идеен проект и планиране, предварително бюджетиране, бюджетни оферти, изготвяне на тръжни, технически и работни проекти, доставка на под-конструкция за всички видове предлагани фасадни материали за вентилируеми фасади, технически обучения относно специфики при изпълнение на облицовки със съответния материал и осъществяване на технически надзор над монтажните работи. Conforma е ексклузивен представител на Refin за България.