Innotec - Белгия | Conforma

Начало » Марки » Innotec – Белгия

Системи за невидим монтаж на фасадни материали Innotec в Conforma

PCS Innotec – Белгия е най-реномираният производител на системи за невидим монтаж на фасадни материали чрез лепене. PCS Innotec International е основана през 1985г. и е най-предпочитаният избор на професионалистите в строителния бранш. Този успех се дължи на решенията, които работят, устойчивостта и близката връзка с клиента. Мисията  на Innotec е да позволи на професионалистите в строителния сектор да извършват дейността си по възможно най-добрия начин.

Какво трябва да знаете за системите за невидим монтаж на фасадни материали Innotec?

Системите за невидим монтаж на фасадни материали Innotec са подходящи за фиксирането на всички познати видовефасадни материали: HPL плоскости, твърда пластмаса, фиброцименти, алуминиеви и метални обшивки, керамични и гранитогресни плочи, стъкла и други.

Защо да изберетесистеми за невидим монтаж на фасадни материали Innotec?

Системите за невидим монтаж на фасадни материали Innotecпритежават изключително много предимства. Малка част от тях са отличната адхезия, постоянната еластичност, високата начална носимоспособност, устойчивостта на UV лъчи, стареене и атмосферни влияния, бързото достигане на крайнаякост, намаленото време за монтаж, безпроблемната и лесна работа – само 3 компонента при лепене на най-използваните материали и други.  Системите за невидим монтаж на фасадни материали Innotecразполагат с три разновидности на двойнолепящата лента – по избор, спрямо материала и растера. Грундирането на повърхностите е само при необходимост.

Системи за невидим монтаж на фасадни материали Innotec в Conforma

Conforma е ексклузивен представител на PCS Innotec за България. При нас ще намерите всички системи за невидим монтаж на фасадни материали с марка Innotec. Conforma предлага винаги най-добрите и актуални решения на пазара. Conforma е водещият и предпочитан търговски партньор. Доверете се на утвърдения опит и доказан професионализъм на нашия екип.