Вентилируеми фасади | Conforma

Вентилируеми фасади – същност и значение

Вентилируемите фасади стават все по-популярна опция за външна облицовка на сградите през последните години. По своята същност те представляват една своеобразна стена, служеща за защита на съответната сграда от външни влияния. Качествено направените вентилируеми фасади са способни да осигурят надеждна топло-, хидро- и шумоизолация, както и да улеснят значително поддръжката на сградата. В следващите редове ще поговорим за характеристиките, които трябва да притежават съвременните вентилируеми фасади. В допълнение, ще разберете защо CONFORMA е най-подходящият партньор за Вас, когато става въпрос за вентилируеми фасади.

На какви характеристики трябва да отговарят съвременните вентилируеми фасади?

Вентилируеми фасади 1
Вентилируеми фасади

Очакванията на съвременните потребители към предоставяните за техните сгради вентилируеми фасади се повишават непрекъснато. За да бъдат наистина желан и предпочитан избор, съответните вентилируеми фасади трябва да отговарят на няколко характеристики. Тези характеристики са свързани с ефективността на изолацията, визията и устойчивостта във времето. Ето малко повече информация за всеки един от споменатите аспекти:

  1. Вентилируеми фасади: Ефективността на изолацията – на първо място е нужно предоставяните вентилируеми фасади да гарантират достатъчно ефективна изолация на сградата. Топлоизолацията е от особено голямо значение, тъй като позволява да се редуцират загубите на топлина през зимата, както и да се възпрепятства навлизането на горещ въздух през летния сезон. Вентилируемите фасади с надеждна топлоизолация са способни да намалят значително сметките за ток във времето. Също така не бива да се забравя и за хидро- и шумоизолацията като колкото по-високо е тяхното ниво, толкова по-добре за Вас.
  2. Вентилируеми фасади: Визията – все повече потребители обръщат внимание и на визията, която биха получили посредством предлаганите им проекти за вентилируеми фасади. За щастие водещите компании, предоставящи услуги в тази сфера, все по-умело успяват да съчетават практичността с естетическите ефекти. Доста модерни напоследък станаха тухлените стени, притежаващи напълно естествена визия и същевременно гарантиращи надеждната изолация и всички други свойства и функционалности, от които имат нужда съвременните сгради.
  3. Вентилируеми фасади: Устойчивост във времето – препоръчително е да се насочите към вентилируеми фасади, които са с дългогодишна гаранция. Гаранция, която да Ви даде сигурност за тяхното качество, както и за това, че ще запазят отличното си състояние във времето. Подобна гаранция притежават само и единствено вентилируеми фасади, способни да издържат на разнообразни атмосферни явления, температурни амплитуди, както и всякакви други външни фактори.

Полезни съвети за избор на вентилируеми фасади

Продължаваме с няколко полезни съвета, които ще Ви помогнат да се ориентирате при избора на вентилируеми фасади. Ето какво точно имаме предвид:

Вентилируеми фасади 2
Вентилируеми фасади – Разгледайте при нас!
  • избор на вентилируеми фасади: определете Вашите критерии и изисквания – преди да започнете търсенето, определете Вашите критерии и изисквания към поръчваните вентилируеми фасади. Каква степен на изолация е необходимо да притежават, колко голяма да е тяхната гаранция във времето, каква визия и облик да носят на съответната сграда. Предварителното определяне на критериите и изискванията ще направи процеса по избор на вентилируеми фасади значително по-бърз, лесен и ефективен.
  • избор на вентилируеми фасади: заложете на материали от реномирани марки – когато става въпрос за вентилируеми фасади, винаги е препоръчително да се залага на материали, които са част от каталозите на реномирани и наложени в световен мащаб марки. Марки, доказали във времето качеството и надеждността на своите продукти – HPL плоскости, композитни панели, широкоформатен гранитогрес, архитектурна керамика и т.н. Като примери за такива марки бихме могли да посочим FunderMax, Alpolic, Laminam и Agrob Buchtal.
  • избор на вентилируеми фасади: доверете се на компании с опит – и накрая, доверете се на компании с необходимия опит в бранша, които са в състояние да Ви предоставят качествени и надеждни услуги във връзка с Вашите проекти за вентилируеми фасади. Компании, които от години се занимават с предлагане на такъв тип услуги, ще могат да Ви насочат към най-удачните продукти и решения за оптималната реализация на съответния архитектурен проект.

Защо да поръчате вентилируеми фасади от CONFORMA?

Вентилируеми фасади 3
Вентилируеми фасади – Купете от нас!

CONFORMA е търговска и инженерингова компания, специализирана в доставката на цялостни решения за външни вентилируеми фасади и интериорни обшивки с премиум продукти. При нас ще откриете уникални и иновативни продукти и решения за вентилируеми фасади. Вижте няколко основателни причини да си поръчате вентилируеми фасади именно от CONFORMA:

Вентилируеми фасади от CONFORMA: Над 15-годишен опит – CONFORMA разполага с над 15-годишен опит в предоставянето на продукти и решения за външни вентилируеми фасади. Опит, който ни позволява да сме наясно с изискванията на клиентите и успешно да се адаптираме към тях. Ние ще Ви помогнем да реализирате Вашите архитектурни проекти така, че да отговорят в максимална степен на изискванията Ви по отношение на ефективност, устойчивост и визия.

Вентилируеми фасади от CONFORMA: Надежден партньор – доказали сме се като надежден партньор на редица световни марки, предлагащи продукти и решения за вентилируеми фасади. През годините множество популярни брандове са се доверявали на екипа ни в своя стремеж да стъпят на българския пазар и да наложат продуктовата си гама тук. Сред брандовете, с които работим успешно и към настоящия момент, са: FunderMax, Alpolic, Euramax, Laminam, Agrob Buchtal и т.н.

Вентилируеми фасади от CONFORMA: Професионално отношение към клиента – отнасяме се с необходимия професионализъм към всички наши клиенти. Екипът ни ще изслуша внимателно всички Ваши изисквания и идеи за съответния проект, и ще Ви предложи най-подходящата опция по отношение на материали и услуги. Ние се стремим да предоставим на потребителя не просто даден продукт или услуга, а цялостно решение, което ще му помогне да реализира по-бързо и качествено своя архитектурен проект.

Вентилируеми фасади от CONFORMA: Пълен спектър от услуги – освен пълния списък от материали за вентилируеми фасади, CONFORMA ще Ви предостави и всички услуги, необходими за Вашия архитектурен проект. Сред портфолиото от услуги, които предлагаме, са предварителни консултации на етап идеен проект, подготовка на тръжни, технически и работни проекти, технически обучения във връзка с изпълнението на отделните дейности и надзор над монтажните работи.

Вентилируеми фасади от CONFORMA – за качествения и ефективен завършек на всеки архитектурен проект!

Вентилируеми фасади – същност и значение
На какви характеристики трябва да отговарят съвременните вентилируеми фасади?
Полезни съвети за избор на вентилируеми фасади
Защо да поръчате вентилируеми фасади от CONFORMA?

Връзка с нас

Не се колебайте да се свържете с нас!
ж.к. Младост 4, ул. „Околовръстен път“ 253A, ет. 1, София
0897 89 88 89
office@conforma.bg
ул. „Севастопол“ 2, 4002 Център, Пловдив
0882 80 65 95
office@conforma.bg