SVK - Белгия | Conforma

Начало » Марки » SVK – Белгия

Фиброциментови фасадни панели SVK в Conforma

Компанията SVK е с богата традиция и фокус към бъдещето. Над 110 години опит като производител и дистрибутор на фиброциментови фасадни панели. Благодарение на това SVK знае по-добре от всеки как да се адаптира към постоянната еволюция. Към днешна дата основният фокус е насочен към производството на фиброцимент – материал направен от фибри, добавки, цимент и вода. Фиброциментът се използва както за покривни, така и за фасадни решения. Подходящ е за селскостопански приложения, включващи листове от гофриран материал, както и за уникални дизайнерски проекти, използващи плочи и фасадни панели. Чрез непрекъснатото разработване на продукти, SVK се стреми да произвежда нови и уникални фасадни панели. По този начин всяка фасада има свое собствено излъчване. Освен това, екологията е все по-важен елемент в строителния сектор и SVK успява да отговори на тези важни изисквания.

Какво трябва да знаете за фиброциментовите фасадни панели SVK?

Фиброциментът е уникален и издръжлив материал с безкрайни възможности за покрития. Това е материал, който е направен от фибри, добавки, цимент и вода. Фиброциментoвите фасадни панели на SVK са изключително здрави и устойчиви, предлагат безброй възможности, когато става въпрос за форми. Всякакви вариации, направени по размер, са достъпни за всеки отделен проект. Творчеството и техническата осъществимост често са в конфликт, но с фасадните панели на SVK вече няма ограничения за креативността! Като стандарт, гамата на SVK включва четири неутрални цвята – бяло, светло сиво, сиво и черно. Ако поръчате повече от 50 m² може да си изберете почти всеки цвят по RAL и NCS. Със сиво, черно и бяло никога няма да сбъркате. Въпреки това, комбинирайки цветове може да достигнете до нови разбирания и да постигнете уникални комбинации. Поставете цветове един до друг и се осмелете да ги съчетаете. Освен това, може да комбинирате и материалите. Фасадни панели, плочи, облицовъчни тухли или дърво перфектно съчетани в рамките на един проект.

Защо да закупите фиброциментови фасадни панели SVK от Conforma?

Conforma е ексклузивен представител на SVK за България. Ние ще Ви предоставим пълен спектър от услуги, които са Ви нужни – предварителни консултации на етап идеен проект, помощ при избора на подходящи материали, предварително бюджетиране, изготвяне на тръжни, технически и работни проекти, технически обучения относно спецификите при изпълнение на облицовките и осъществяване на технически надзор над монтажните работи. Зад името Conforma стоят редица реализирани проекти в цяла България.