Aluinvent - Унгария | Conforma

Начало » Марки » Aluinvent – Унгария

Дизайнерски панели от алуминий Aluinvent в Conforma

Създадената през 2012 г. компания Aluinvent произвежда дизайнерски панели от алуминий Alufoam. В производствените процеси се комбинират традиционни и съвременни технологии, които създават висококачествени и устойчиви алуминиеви продукти, характеризиращи се с нисък въглероден отпечатък, устойчивост и лекота.

Предимства и свойства на дизайнерските панели от алуминий Aluinvent

Продуктите на Aluinvent са изработени от 100% рециклирани материали и отговарят на всички европейски и британски стандарти. За производството се използват възобновяеми енергийни източници, а създадените по време на производствените процеси продукти също се рециклират. Панелите Alufoam са здрави, издръжливи, силно устойчиви на корозия и лесни за повторна употреба или рециклиране в края на жизнения им цикъл. Притежават отлични акустични свойства и огнеустойчивост (A1, EN 13501). Предлагат се в две основни серии и различни текстури. Едната серия е непрозрачна (една отворена страна), а другата е прозрачна (две отворени страни).

Защо да закупите дизайнерски панели от алуминий Aluinvent от Conforma?

Conforma е търговска и инженерингова компания, която притежава дългогодишен опит в предлагането на цялостни решения за външни вентилируеми фасади и интериорни обшивки с висок клас продукти. Благодарение на професионалния екип от специалисти, непрестанното усъвършенстване и следването на тенденциите за най-иновативните продукти на пазара брандът се е утвърдил като водещ и предпочитан търговски партньор на множество фирми от цялата страна. Conforma е ексклузивен представител на Aluinvent за България.