StoneREX - Естония | Conforma

Висококачествени плоскости за вентилируеми фасади StoneREX

Centene Group произвежда и търгува с висок клас циментови плоскости с бранда StoneREX. Богатият опит в строителството и бизнеса с фасади са оформили основните принципи на компанията – само най-висококачествените плоскости могат да бъдат използвани за сградите, в които живеем с нашите семейства и останалите сгради, в които прекарваме по-голямата част от времето си. StoneREX циментофазерни плоскости отговарят на Европейските стандарти EN 12467.

Какво трябва да знаете за плоскостите за вентилируеми фасади StoneREX?

Най-често плоскостите StoneREX се използват за вентилируеми фасади. Те предпазват вътрешните стени от влага и мухъл и защитават къщите по възможно най-енергоефективния начин. Платната не съдържат вредни субстанции за човешкото здраве и околната среда и спомагат за създаването на здравословна вътрешна среда на сградата. Плоскостите са здрави и устойчиви на механично въздействие, замръзване, влага, мухъл и инсекти. Запазват добрия си вид години наред. Без необходимост от допълнителна поддръжка! Пожароустойчивост – клас B2 до А1.

Защо да закупите плоскостите за вентилируеми фасади StoneREX от Conforma?

Conforma предоставя цялостни решения за външни вентилируеми фасади и интериорни обшивки с премиум продукти. Екипът на компанията притежава дълги години опит в предлагането на вентилируеми фасадни системи. Професионалистите от Conforma ще Ви предложат цялостни технически решения за всички проектни и монтажни дейности, които са свързани с приложението на най-съвременните облицовъчни материали и вентилируеми фасади – предварителни консултации на етап идеен проект, планиране, предварително бюджетиране и бюджетни оферти, изготвяне на тръжни, технически и работни проекти, доставка на под-конструкция за всички видове фасадни материали, технически обучения и технически надзор над монтажните работи. Conforma е ексклузивен представител на StoneREX за България.