Feldhaus Klinker - Германия | Conforma

Начало » Марки » Feldhaus Klinker – Германия

Екструдирани фасадни и облицовъчни клинкерни тухли Feldhaus Klinker в Conforma

Feldhaus Klinker – Германия е сред най-реномираните производители на екструдирани фасадни и облицовъчни клинкерни тухли. Към днешна дата компанията се е превърнала в лидер на международния пазар и е най-големият европейски и световен производител. Производственият капацитет надхвърля 600 милиона тухли. Наред с постоянното обогатяване на производствената гама от цветове, размери и десени, Feldhaus Klinker постоянно инвестира в усъвършенстване на производствените процеси и заслужено е съвременен технологичен лидер в бранша.

Какво трябва да знаете за екструдираните фасадни и облицовъчни клинкерни тухли Feldhaus Klinker?

Продуктовата гама на Feldhaus Klinker включва облицовъчни клинкерни тухли, клинкерни тухли и клинкерни павета.

Облицовъчните клинкерни тухли са тънки – с дебелина 9 mm, 11 mm или 14 mm. При специална поръчка могат да достигнат до 24 мм. Лепят се контактно за изолацията на фасадата.

Клинкерните тухли се зидат като стандартна тухлена зидария или като вентилируема фасада на конструкция, пред основната стена.

Клинкерните павета се използват за външни настилки, алеи, пътеки, площади и други. 

Защо да изберете екструдирани фасадни и облицовъчни клинкерни тухли Feldhaus Klinker?

Feldhaus Klinker предлага асортимент от над 2500 цветове, повърхности и размери за екструдирани фасадни и облицовъчни клинкерни тухли, които се използват в новото строителство и реконструкцията. Продуктите на Feldhaus Klinker отговарят на най-високите стандарти за качество и абсолютна надеждност. Непрекъснатото разширяване и преобразуване на продуктовата гама на Feldhaus Klinker спомогна на компанията да придобие световноизвестна популярност. Продуктовата гама на Feldhaus Klinker e разпознаваемa в цял свят – Русия, Англия, Франция, Полша, САЩ, Япония и др.

Екструдирани фасадни и облицовъчни клинкерни тухли Feldhaus Klinker в Conforma

Conforma е оторизиран дистрибутор на Feldhaus Klinker за България и предлага пълна гама облицовъчни клинкерни тухли, клинкерни тухли и клинкерни павета на компанията. Очаква Ви богато разнообразие от цветове, повърхности и размери. Свържете се с нас, за да ви помогнем да направите правилния избор. Нашият екип притежава над 15-годишен опит в проектирането и доставката на най-съвременните облицовъчни материали и предлага технически консултации и оптимизация при избора на подходящия материал, системи за монтаж, доставка и обучения на място.