Lamberts Linit - Германия | Conforma

Начало » Марки » Recommended » Lamberts Linit – Германия

П – профилно стъкло Lamberts Linit в Conforma

Понастоящем, Lamberts Linit – Германия е единственият европейски производител на П-профилно стъкло, използвайки уникална технология с помощта на пещи за топене с кислородно горене. Това е най-екологичният и устойчив начин за производство.

Какво трябва да знаете за П – профилното стъкло Lamberts Linit?

Lamberts Linit П – профилно стъкло се използва за изграждане на изцяло стъклени конструкции или фасади без нуждата от вертикални или хоризонтални деления. Огромното разнообразие на стъкла с покрития и структура позволява да се постигнат не само желаните ефекти за естествено осветяване на помещенията, но и да се покрият високите изисквания за енергийна ефективност. Lamberts Linit П – профилно стъкло се произвежда в съответствие с най-високите стандарти за качество. Доставката може да бъде извършена на стъкла с размери: дължина: от 1 м. до 7 м.  и широчина: от 230 мм. до 500 мм.Повърхностите на стъклото са Clarissimo, Solar, 504 perl, Ice, Cord, Prismasolar и други.

Защо да изберете П – профилно стъкло Lamberts Linit?

Lamberts стъклата притежават високи механични свойства, отлична самоносеща възможност и могат да бъдат инсталирани в конструкции със значителни размери (до 7 м. в зависимост от силата на ветровото натоварване)като придават отличителен и уникален характер на всяка сграда. Намират огромно приложение при изграждане на светлопропускливи стъклени фасади на спортни зали, конференти зали, музеи, търговски центрове, гари и много други.

П – профилно стъкло Lamberts Linit в Conforma

Conforma е ексклузивен представител на Lamberts Linit за България. Уникалното по рода си П – профилно стъкло Lamberts може да откриете като се свържете с екипа на Conforma, който ще ви предостави изчерпателна информация за неговите предимства, механични свойства и разнообразието от покрития и структури. Conforma е взела активно участие в реализирането на редица проекти през годините. Доверете се на нашия утвърден професионализъм.