Momenti - Италия | Conforma

Начало » Марки » Recommended » Momenti – Италия

Дизайнерски решения за интериор и екстериор от Momenti в Conforma

Перфектният синхрон между италианско изкуство и дизайн

Momenti е артистично дизайнерско студио, което се стреми да оптимизира външни и вътрешни пространства чрез внедряване на вълнуващи и дръзки дизайнерски решения. Работният процес позволява модифицирането на всяка повърхност чрез използване на проект, идея, интуиция, рисунка от клиента или снимка от каталога на Momenti. По този начин клиентите винаги получават единствен по рода си продукт, който предлага иновативно и гъвкаво решение.

Още от 2005г. креативността е повече от страст за екипа на Momenti. Следвайки високите стандарти на дизайнерските италиански продукти, а именно изкуство, внимание към детайлите и естетическа красота, Momenti заема своето място и на световния пазар.

Какво трябва да знаете за дизайнерските решения за интериор и екстериор от Momenti?

Продуктовата гама на Momentiможе да покрие всяка част от дома или офиса – подове, плотове, стени, мебели и други, както  и облицовката на сградата.Momenti предлага 4 продуктови серии – Crazy Paper, Crazy Painting, Crazy Furniture и Crazy Tile.

Тъканите CRAZY PAPER са изработени от специални прежди от изключително тънки стъклени влакна, отляти при температура от 1400 градуса по целзий. По този начин тъканите придобиват химичните и физически характеристики на стъклото.Благодарение на тази структура материалите отговарят на клас на горимост (classe B s1, d0) DIN EN 13501-1 и са подходящи като за използване в закрити помещения, така и за фасади.

Защо да изберетедизайнерски решения за интериор и екстериор от Momenti?

Дизайнерските решения за интериор и екстериор от Momenti са различни, уникални, съвършени, нестандартни и напълно персонализирани. Няма абсолютно никакви ограничения за това, което може да се постигне с продуктите на Momenti. С дизайнерските решения за интериор и екстериор на Momenti ще се чувствате напълно свободни да избирате и да се променяте.

Дизайнерски решения за интериор и екстериор от Momenti в Conforma

Conforma е оторизиран дистрибутор на Momenti за България. Нашият екип ще Ви предостави цялостна информация за всички продуктови серии на Momenti – Crazy Paper, Crazy Painting, Crazy Furniture и Crazy Tile. Сигурни сме, че продуктите на Momenti ще Ви вдъхновят така, както вдъхновиха и нас преди дълги години. Свържете се с нас, за да Ви помогнем да вземете най-правилното за Вас решение.