Облицовъчни клинкерни тухли – Feldhaus Klinker - Германия | Conforma

Feldhaus Klinker е производител на екструдирани фасадни и тънки клинкерни тухли от най-високо качество. Към днешна дата компанията се е превърнала в лидер на международния пазар и е най-големия европейски и световен производител. Производственият капацитет надхвърля 600 милиона тухли.

Наред с постоянното обогатяване на производствената гама от цветове, размери и десени, компанията постоянно инвестира в усъвършенстване на производствените процеси и заслужено е съвременен технологичен лидер в бранша. Клинкерните тухли на Feldhaus са изработени от изцяло естествени материали с цел опазване на околната среда. Благодарение на иновативен метод за екструзия на ъгловите тухли въведен през 2001, екипът на Feldhaus успешно намалява загубата на суровини с до 8 процента. Следвайки тази методология производителя създава 6 пъти повече тухли със същото количество глина. Тези технологични изменения имат голяма заслуга за пазарния успех на марката.

Feldhaus предлага асортимент от над 2500 цветове, повърхности и размери за екструдирани фасадни и тънки клинкерни тухли, които се използват в новото строителство и реконструкцията.

Предлагат се в следните размери:

фасадни тухлиразмериброй тухли на м2при фуга 10-12 мм
NF240 x 115 x 71 ммоколо 48
DF240 x 115 x 52 ммоколо 64
WDF215 x 102.5 x 65 ммоколо 60
RF240 x 115 x 65 ммоколо 54
2DF240 x 115 x 113 ммоколо 32
тънки тухлиразмериброй тухли на м2при фуга 10-12 мм
NF240 x 71 x 14 ммоколо 48
DF240 x 52 x 14 ммоколо 64
WDF215 x 65 x 14 ммоколо 60
LDF290 x 52 x 14 ммоколо 54
XLDF365 x 52 x 14 ммоколо 44

Стандартната дебелина на тънките тухли е 14 мм, но производственият процес позволява дебелини от 9 мм до 25 мм по запитване. Подходящи са както за екстериорни, така и за интериорни решения.

Conforma е оторизиран дистрибутор на Feldhaus Klinker за България.

Клинкерни тухли – същност и предназначение

За изработката на клинкерни тухли се използват специални видове глина, които се изпичат при много високи температури и не съдържат никакви химикали. Така получените клинкерни тухли са с висока устойчивост на всякакви външни фактори – започвайки от атмосферните влияния и стигайки до почистващи препарати и киселини. Тези техни характеристики ги правят отличен избор за външна декоративна зидария.В следващите редове ще научите малко повече за Feldhaus Klinker – една от най-популярните марки за клинкерни тухли в световен мащаб. Ще ви разкажем по-конкретно за видовете клинкерни тухли, съдържащи се в нейния каталог, както и за ползите и предимствата от избора им в сферата на строителството.

Какви  видове клинкерни тухли предлага на пазара Feldhaus Klinker?

Клинкерни тухли 1
Клинкерни тухли

Днес немската компания Feldhaus Klinker все по-уверено заема позицията на световен лидер в производството на клинкерни тухли. Нейният производствен капацитет вече надхвърля 600 милиона тухли. Ето кои са основните  видове клинкерни тухли, предлагани на пазара от Feldhaus Klinker:

  • облицовъчни клинкерни тухли – сравнително тънки (от 9 до 14 мм) клинкерни тухли като при специална поръчка биха могли да се направят с дебелина до 24 мм. При тях се прави контактно лепене за изолацията на фасадата.
  • стандартни клинкерни тухли – или наричани просто „клинкерни тухли“. Зидането им се извършва пред основната стена – като при стандартната тухлена зидария или като вентилируема фасада на конструкция.
  • клинкерни павета – те също са част от каталога на Feldhaus Klinker, а предназначенията им са свързани главно с външни пространства – пътеки, площади, настилки и т.н.

Кои са основните предимства на клинкерните тухли на Feldhaus Klinker?

Клинкерни тухли 2
Клинкерни тухли – Разгледайте при нас!

Няколко са основните предимства, които правят клинкерните тухли на  Feldhaus Klinker предпочитан избор за потребители по целия свят. Сред въпросните предимства са тяхното високо качество, непрекъснати иновации, както и разнообразната продуктова гама. Вижте какво трябва да знаете за всяко едно от споменатите предимства на клинкерните тухли с марка Feldhaus Klinker:

  1. Клинкерни тухли Feldhaus Klinker: Високо качество – клинкерните тухли на Feldhaus Klinker отговарят на най-високите съвременни стандарти за качество. Те гарантират надеждност, ефективност и сигурност в строителството и зидарията. Характеристиките на тази марка клинкерни тухли през годините спечелиха доверието на потребителите от най-развитите и напреднали държави по света – САЩ, Япония, Русия, Англия, Франция и т.н.
  2. Клинкерни тухли Feldhaus Klinker: Непрекъснати иновации – Feldhaus Klinker непрекъснато прави инвестиции в подобряването и усъвършенстването на своята производствена технология. Компанията се утвърди като технологичен лидер в бранша със сериозни преимущества пред своите конкуренти. Залагането на иновациите прави клинкерните тухли на Feldhaus Klinker напълно съвместими и отговарящи на нуждите и изискванията, които са налице в съвременното строителство и зидария.
  3. Клинкерни тухли Feldhaus Klinker: Разнообразна продуктова гама – и не на последно място, гамата на Feldhaus Klinker е изключително богата и разнообразна. Към настоящия момент в нея влизат над 2500 цветове, повърхности и размери за екструдирани фасадни и облицовъчни клинкерни тухли. Така че без никакъв проблем бихте могли да направите най-точния избор за Вашите конкретни архитектурни проекти.

Клинкерни тухли Feldhaus Klinker в България

Вече и българските потребители могат да се възползват от качеството и всички преимущества, предоставяни от клинкерните тухли на Feldhaus Klinker. Официален дистрибутор и партньор на немския бранд за територията на нашата страна е CONFORMA. При нас ще откриете пълната гама от облицовъчни и стандартни клинкерни тухли, както и клинкерни павета на Feldhaus Klinker. В последната част от текста ще разберете защо CONFORMA е партньорът, който Ви е нужен за оптималната реализация на Вашите архитектурни проекти.

Защо да закупите клинкерни тухли Feldhaus Klinker от CONFORMA?

CONFORMA е търговска и инженерингова компания, която се е специализирала в доставката на решения за външни вентилируеми фасади и интериорни обшивки с премиум продукти. Както вече отбелязахме по-горе, при нас можете да откриете желаните клинкерни тухли от марката Feldhaus Klinker. Ето няколко основателни причини да закупите клинкерни тухли именно от CONFORMA:

Клинкерни тухли Feldhaus Klinker от CONFORMA: Дългогодишен опит – CONFORMA разполага с повече от 15 години опит в дистрибуцията на продукти, свързани със строителството и архитектурата. Опит, който ни позволява да познаваме добре българския пазар, както и очакванията и изискванията на местните потребители. Специално за Вас CONFORMA редовно подбира най-добрите и актуални предложения от категория „Клинкерни тухли“. Предложения, които са съобразени с последните световни стандарти в областта на строителството и гарантират надеждността и сигурността на Вашите архитектурни проекти.

Клинкерни тухли Feldhaus Klinker от CONFORMA: Коректен партньор – ако си търсите коректен партньор, който да Ви предоставя необходимите продукти и услуги за Вашите архитектурни проекти, определено CONFORMA е правилният избор. Неслучайно на нас залагат редица реномирани световни марки, които искат да стъпят на българския пазар. Сред тези марки е и брандът за клинкерни тухли Feldhaus Klinker, но той далеч не е единствен. CONFORMA е партньор и официален дистрибутор на още доказани производители – FunderMax, Alpolic, Laminam, Euramax, Agrob Buchtal, SILBONIT и т.н.

Клинкерни тухли 3
Клинкерни тухли – Купете от нас!

Клинкерни тухли Feldhaus Klinker от CONFORMA: Професионално отношение към клиентите – в услугите си се отличаваме с професионално отношение към всички наши клиенти. Стараем се да изслушваме внимателно клиента, както и да научим колкото се може повече за същността, характеристиките и целите на неговите проекти. По този начин сме способни да му  предложим най-подходящите и адекватни за интересите му оферти. От друга страна, висококвалифицираните ни професионалисти се грижат за постоянното обновяване както на продуктовата ни гама, така и на ценовата политика и специалните предложения. Залагайки на CONFORMA, можете да бъдете сигурни не само, че ще Ви бъдат предоставени продукти и услуги от най-високо качество, но и че това ще стане при възможно най-изгодни за Вас условия.

Клинкерни тухли Feldhaus Klinker от CONFORMA: Пълен спектър от услуги – CONFORMA е в състояние да Ви предостави пълния спектър от услуги, които са необходими за Вашите архитектурни проекти. Започвайки от предварителни консултации, преминавайки през подготовката на тръжните, техническите и работните проекти, и стигайки до технически обучения относно отделните дейности и надзор над монтажните работи.

Клинкерните тухли на Feldhaus Klinker от CONFORMA  са гаранция за ефективно, сигурно и устойчиво строителство!

Клинкерни тухли – същност и предназначение
Какви  видове клинкерни тухли предлага на пазара Feldhaus Klinker?
Кои са основните предимства на клинкерните тухли на Feldhaus Klinker?
Клинкерни тухли Feldhaus Klinker в България
Защо да закупите клинкерни тухли Feldhaus Klinker от CONFORMA?

Връзка с нас

Не се колебайте да се свържете с нас!
ж.к. Младост 4, ул. „Околовръстен път“ 253A, ет. 1, София
0897 89 88 89
office@conforma.bg
ул. „Севастопол“ 2, 4002 Център, Пловдив
0882 80 65 95
office@conforma.bg