Фиброциментови плоскости Silbonit - Италия | Conforma

Висококачествените фиброциментoви плоскости SILBONIT принадлежат към новото поколение на безазбестов и стабилизиран плосък листов материал, който е подсилен с минерализирани целулозни влакна. Листовете имат клас на негоримост A2-s1,d0 в съответствие с EN 13501-1 и са  устойчиви на гниене, гъбички и паразитни атаки и притежават ненадминати технически характеристики като твърдост и устойчивост на външни атмосферни условия. В допълнение към множеството предимства на SILBONIT са лесната обработка и липсата на необходимост от импрегниране на срезовете в материала!

Silbonit 1

Богатата гама от цветове и повърхностни покрития вдъхновяват творчеството на дизайнерите и задоволяват вкусовете на все повече и повече клиенти. Плоскостите Silbonit се предлагат в 12 основни цвята, които придават изключително естествен вид. Серията Pigmenta AG позволява нанасяне на цветно покритие според NCS палитра върху основния цвят, като цветовете са защитени с антиграфитно покритие. Минимално количество за изработка е  300м2. Предлагат се и в няколко различни завършващи текстури за постигане на желаната визия. Подходящи са както за екстериорни, така и за интериорни решения.

Размери на листовете:

2500 х 1200 мм.

2500 х 1250 мм.

3000 х 1200 мм.

3000 х 1250 мм.

Възможни дебелини: 6, 8, 10, 12, 15, 20, 25 и 30 мм.

Conforma e оторизиран дистрибутор на Silbonit за България. 

Фиброциментови плоскости – същност и приложение

Фиброциментови плоскости наричаме структури, изградени от цимент, минерализирани целулозни влакна, силициев диоксид и вода. Техните приложения са свързани както с екстериора, така и с интериора. В днешно време фиброциментови плоскости се използват за създаването на стенни облицовки, преградни и декоративни стени. Употребата на фиброциментови плоскости позволява бързо и ефективно строителство, съобразено с най-новите тенденции и изисквания в сферата. По-надолу ще поговорим за най-популярната марка за фиброциментови плоскости на пазара – италианската Silbonit. Ще разберете кои са отличителните характеристики на продуктите от този бранд и какви ползи и преимущества са способни да Ви донесат. В допълнение, ще изясним защо закупуването на фиброциментови плоскости Silbonit от CONFORMA е най-добрата опция за Вас като потребители.

Фиброциментови плоскости от марката Silbonit  

Фиброциментови плоскости 1
Фиброциментови плоскости

Италианската компания SIL (Società Italiana Lastre) е създадена през 1961 година. Още със своето стъпване на пазара, тя приковава вниманието към себе си с високото качество и прецизността в изработката на своите продукти. Тези характеристики бързо й отреждат водеща позиция не само на италианския, но и на международните пазари. През последните няколко десетилетия SIL прави значителни инвестиции в научноизследователска и развойна дейност. Последното й позолява да подобрява всеки един етап от производствения процес, както и да предлага на клиентите си фиброциментови плоскости, изпипани до съвършенство.

Кои са предимствата на фиброциментовите плоскости Silbonit?  

Фиброциментови плоскости 2
Фиброциментови плоскости – Разгледайте при нас!

Няколко са основните предимства, с които можем да отличим произвежданите от бранда Silbonit фиброциментови плоскости. Сред тях са високото качество, иновативните технологии, лесната обработка, наличната разнообразна продуктова гама, както и ангажираността по отношение опазване на околната среда. Ето малко повече информация за всяко едно от споменатите предимства на тези фиброциментови плоскости:

  • фиброциментови плоскости Silbonit: високо качество – няма как да не започнем с високото качество на фиброциментови плоскости Silbonit. Те принадлежат към новото поколение листов материал, подсилен с минерализирани целулозни влакна. Фиброциментови плоскости Silbonit притежават изключителна устойчивост както на най-често срещаните атмосферни условия и фактори, така и на атаки от страна на гризачи, буболечки и различни други паразити. Залагайки на фиброциментовите плоскости от този бранд, ще си гарантирате максимално ниво на здравина, сигурност и устойчивост за Вашите архитектурни проекти.
  • фиброциментови плоскости Silbonit: постоянни иновации – както вече отбелязахме, постоянните иновации са съществена част от налагането на фиброциментовите плоскости Silbonit на пазара. Всички работници, инженери и производствени екипи още от своето стъпване в компанията са възприели културата на иновации и дават своя принос за продължаването й. Усъвършенстват се както отделните производствени техники, така и крайните характеристики на фиброциментовите плоскости Silbonit, задоволявайки напълно непрекъснато променящите се нужди и изисквания на потребителите по света.
  • фиброциментови плоскости Silbonit: лесна обработка – също така трябва да отбележим лесната обработка на фиброциментовите плоскости Залагайки на тях, ще си спестите и необходимостта от импрегниране на срезовете в материала, което ще улесни още повече процеса по реализация на съответните архитектурни проекти.
  • фиброциментови плоскости Silbonit: разнообразна продуктова гама – разнообразната продуктова гама от фиброциментови плоскости на марката Silbonit позволява на всеки един потребител да направи най-точния избор за своите нужди и изисквания. Налице са фиброциментови плоскости в няколко различни размери и дебелини. Вариациите могат да се направят и по отношение на дизайна. Имате възможност да избирате измежду 12 тоналности, гарантиращи отлична и напълно естествена визия.
  • фиброциментови плоскости Silbonit: отговорност към околната среда – и не на последно място, италианският бранд Silbonit е поел ясен ангажимент във връзка с опазването на околната среда. Използваните производствени технологии и материали са в съответствие с най-новите екологични стандарти, насочени към съхранението на човешкото здраве и естествената среда за живот на планетата ни.

Защо да закупите фиброциментови плоскости Silbonit от CONFORMA?   

Фиброциментови плоскости 3
Фиброциментови плоскости – Вземете от нас!

CONFORMA е търговска и инженерингова компания, специализирана в доставката на решения за външни вентилируеми фасади и интериорни обшивки с премиум продукти. Сред тези премиум продукти спадат и артикулите от категория „Фиброциментови плоскости“. CONFORMA е оторизиран дистрибутор за България на италианската компания SIL. Вижте няколко основателни причини да закупите фиброциментови плоскости с марка Silbonit от CONFORMA:

Фиброциментови плоскости Silbonit от CONFORMA: Богат опит –  CONFORMA разполага с богат опит в предлагането на решения за външни вентилируеми фасади и интериорни обшивки. Вече над 15 години сме на българския пазар, предоставяйки продукти (вкл. фиброциментови плоскости) на редица реномирани световни марки, както и услуги от най-високо качество. CONFORMA познава добре нуждите и изискванията на местните потребители и адаптира дейността си спрямо тях. Ние ще направим всичко възможно да гарантираме оптималната сигурност, устойчивост и визия на Вашите архитектурни проекти.

Фиброциментови плоскости Silbonit от CONFORMA: Надежден партньор – CONFORMA е надежден партньор и в това са се убедили редица брандове, сътрудничещи си с нас на българския пазар. Марката за фиброциментови плоскости Silbonit е само една от многото, които през годините са се доверили на CONFORMA за ефективната дистрибуция на продуктите си. Други марки, с които работим успешно, са FunderMax, Alpolic, Laminam, Agrob Buchtal, Nelissen Bricks, Feldhaus Klinker и т.н.

Фиброциментови плоскости 4
Фиброциментови плоскости – Conforma

Фиброциментови плоскости Silbonit от CONFORMA: Професионално отношение към клиентите – със същото професионално отношение, което проявяваме към реномираните ни партньори, се отнасяме и към всички свои клиенти. Ние се стараем да Ви предоставим не просто даден продукт или услуга, а цялостно решение, което ще отговори в пълна степен на Вашите нужди, изисквания и цели. Висококвалифицираните професионалисти на CONFORMA се грижат за постоянното обновяване на продуктовата гама, ценовите политики, специалните предложения и оферти. Екипът ни не прави никакви компромиси с удовлетвореността на клиента – само и единствено най-доброто на пазара, предоставяно при възможно най-изгодни за потребителите условия.

Фиброциментови плоскости Silbonit от CONFORMA: Пълен спектър от услуги – освен желаните фиброциментови плоскости от каталога на Silbonit, CONFORMA ще Ви предложи и пълен спектър от необходимите Ви услуги. Услуги, благодарение на които ще можете да реализирате своите архитектурни проекти по-бързо, качествено и ефективно. В това число предварителни консултации на етап идеен проект, подготовка на тръжни, технически и работни проекти, технически обучения относно изпълнението на отделните дейности, както и надзор над самите монтажни работи.

Фиброциментови плоскости Silbonit от CONFORMA – за качествено и ефективно строителство по последни стандарти!

Фиброциментови плоскости – същност и приложение
Фиброциментови плоскости от марката Silbonit 
Кои са предимствата на фиброциментовите плоскости Silbonit? 
Защо да закупите фиброциментови плоскости Silbonit от CONFORMA?

Връзка с нас

Не се колебайте да се свържете с нас!
ж.к. Младост 4, ул. „Околовръстен път“ 253A, ет. 1, София
0897 89 88 89
office@conforma.bg
ул. „Севастопол“ 2, 4002 Център, Пловдив
0882 80 65 95
office@conforma.bg