AREA PRO – for future classics

Точно както най-добрите дизайнерски обекти предлагат интуитивно разбиране за това как да ги използвате, серията Area Pro също се получава естествено. Със своите земни цветове и приятна осезаемост, широката гама керамични продукти от Area Pro веднага подтиква идеите. Серията е вдъхновена от финозърнестите наслоени варовици. Продуктите се смесват и се открояват. Това прави тези плочки надеждни за почти всички приложения – интериори, екстериори, както и стенни и подови покрития. Въпреки че са все още нови, те излъчват своя потенциал да се превърнат в бъдеща класика. Всички плочки от колекцията са ненасочени, което им придава повече гъвкавост, заедно с разнообразието от формати и тонове. Освен това, всички цветове в новата серия са координирани с гамата ChromaPlural на Agrob Buchtal, позволяваща всякакви съчетания. В допълнение, винаги е възможно да се създават и проекти по поръчка. Всеки процес на проектиране често изисква архитектите да се занимават едновременно с множество противоречиви въпроси. Що се отнася до плочките, Area Pro е отличният отговор. Серията се предлага в различни размери и с правилните технически спецификации за разнообразни приложения в жилищни, хотелиерски и търговски проекти.

https://conforma.bg/wp-content/uploads/AREA_PRO-1-320x240.jpg

Винаги перфектна устойчивост

Плочките от серията са с устойчиви на плъзгане повърхности до R12V4. Нито една от повърхностите не влияе визуално върху плочките. Неплъзгащите се повърхности се предлагат и при по-големите размери плочки, които са масово приложими в днешните професионални кухни.

6-милиметрови стенни плочки

По-тънките плочки използват по-малко материали, изискват по-малко енергия за производство и транспорт, а по-ниското им тегло ги прави по-лесни за обработка. Тези ултратънки плочки са идеални за домове и за хотелски бани. 6-милиметровите стенни плочки предлагат устойчиво решение, което  едновременно е и ефективно, и елегантно.

https://conforma.bg/wp-content/uploads/AREA_PRO-2-320x240.jpg
https://conforma.bg/wp-content/uploads/AREA_PRO-3-320x240.jpg

Иновация DryTile

DryTile е иновативна технология, при която коркова смес се нанася върху гърба на плочките. Благодарение на това съединение плочките могат да се поставят директно върху равна повърхност, без да се използва каквото и да е лепило. DryTile се предлага за подовите плочки от серията – за повечето размери между 30 х 60 cm и 60 х 120 cm.

Самопочистващо покритие HYTECT

Плочките от серията Area Pro са със самопочистващо покритие от титаниев диоксид HYTECT на Agrob Buchtal. Мръсотията и течностите се отстраняват бързо и лесно. HYTECT предпазва керамиката от бактерии и плесен и неутрализира замърсителите и миризмите.

https://conforma.bg/wp-content/uploads/AREA_PRO-4-320x240.jpg
https://conforma.bg/wp-content/uploads/AREA_PRO-5-320x240.jpg

Плочки за мивки и душ кабини

Area Pro включва и плочки за мивки и душ кабини, които се предлагат в дванадесет цвята от серията. Тази селекция предоставя възможност за проектиране на изцяло едноцветни среди или за намиране на балансирана хармония между няколко нюанса на Area Pro и пълна визуална интеграция на стени, подове и осветителни тела.

Керамичен капак на канала

За всяка подова плочка, която може да се постави в зони около басейни, Agrob Buchtal предоставя специализиран продукт за ръбовете, за да осигури визуална непрекъснатост между басейна и неговото обкръжение – капак на канала с отвори за изтичане на водата. Серията Area Pro включва и този елемент, който притежава подходящите категории на устойчивост на плъзгане (B или C).

https://conforma.bg/wp-content/uploads/AREA_PRO-6-320x240.jpg

Приложения: жилищни, хотелиерски и търговски проекти, включително хотели, ресторанти, магазини, търговски центрове, басейни и спа центрове, зони около басейни, зони около душ кабини и много други.

Цветове: 15 цвята – координирани с цветовия спектър ChromaPlural на Agrob Buchtal.

Размери: различни размери стенни плочки, подови плочки и аксесоари – от 10 x 10 cm до 60 x 120 cm.

Връзка с нас

Не се колебайте да се свържете с нас!
ж.к. Младост 4, ул. „Околовръстен път“ 253A, ет. 1, София
0897 89 88 89
office@conforma.bg
ул. „Севастопол“ 2, 4002 Център, Пловдив
0882 80 65 95
office@conforma.bg