Гранитогресни плочи за интериорна и екстериорна употреба Refin - Италия | Conforma

Италианската компания Refin е основана през 1962 г. и е специализирала дейността си в производството на плочи от гранитогрес, които намират приложение както в интериора, така и в екстериора. Refin е част от група CONCORDE, която е най-големият производител на керамични плочи в Европа. Богатата гама от колекции, размери и дебелини на гранитогресните плочи позволява преливането на интериора в екстериора.

Какво трябва да знаете за гранитогресните плочи за интериорна и екстериорна употреба Refin?

Продуктовата гама на Refin включва огромно разнообразие от модели гранитогресни плочи за интериорна и екстериорна употреба, които са разпределени в различни колекции. Най-разпознаваемите колекции на Refin в световен мащаб са Artech, Bluetech, Bricklane, Creos, Design Industry, Kasai, Larix, Pietra di Cembra, Urbex Style, Vetri и Wide. Най-новата колекция е OUT 2.0, която е създадена специално за външно приложение. Гранитогресните плочи за екстериорна употреба са устойчиви на замръзване, химикали и сурови метеорологични условия. Те са с дебелина 2 см и гарантират висока устойчивост на натоварвания. Гранитогресните плочи са чудесен избор за жилищни и търговски проекти. Идеални са за градини, открити площи и зони около басейни.

Възможности за монтаж на гранитогресните плочи за екстериорна употреба Refin

Няколко са възможностите за монтаж на гранитогресните плочи Refin. Първата възможност е сух монтаж върху система от PVC крачета за повдигнат под – PROSUPPORT SYSTEM. Останалите две възможности са директно върху почва или чакъл и традиционната – на лепене.

Връзка с нас

Не се колебайте да се свържете с нас!
ж.к. Младост 4, ул. „Околовръстен път“ 253A, ет. 1, София
0897 89 88 89
office@conforma.bg
ул. „Севастопол“ 2, 4002 Център, Пловдив
0882 80 65 95
office@conforma.bg