Дизайнерски решения за интериор и екстериор Momenti - Италия | Conforma

Momenti – “Tailors of Italian design.“

Momenti е артистично дизайнерско студио, което се стреми да оптимизира външни и вътрешни пространства чрез внедряване на вълнуващи и дръзки дизайнерски решения. Продуктите на компанията могат да покрият всяка част от дома или офиса – подове, плотове, стени, мебели и други, както и облицовката на сградата.

Перфектният синхрон между италианско изкуство и дизайн. Още от 2005 г. креативността е повече от страст за екипа на Momenti. Следвайки високите стандарти на дизайнерските италиански продукти, а именно изкуство, внимание към детайлите и естетическа красота, Momenti заема своето място и на световния пазар. Conforma е оторизиран дистрибутор на Momenti за България.

Работният процес позволява модифицирането на всяка повърхност чрез използване на проект, идея, интуиция, рисунка от клиента или снимка от каталога на Momenti. Това означава, че клиентите получават единствен по рода си продукт, който предлага иновативно и гъвкаво решение. 

Momenti предлага 4 серии продукти – Crazy Paper, Crazy Painting, Crazy Furniture, Crazy Tile.

Тъканите CRAZY PAPER са изработени от специални прежди от много тънки стъклени влакна, отляти при температура от 1400 градуса по целзий. По този начин, тъканите придобиват химичните и физически характеристики на стъклото. Благодарение на тази структура материалите отговарят на клас на горимост (classe B s1, d0) DIN EN 13501-1 и са подходящи като за използване в закрити помещения, така и за фасади. 

Връзка с нас

Не се колебайте да се свържете с нас!
ж.к. Младост 4, ул. „Околовръстен път“ 253A, ет. 1, София
0897 89 88 89
office@conforma.bg
ул. „Севастопол“ 2, 4002 Център, Пловдив
0882 80 65 95
office@conforma.bg