WPC композитна дървесина Novowood - Италия | Conforma

Качество, иновация и универсалност. С тези три думи можем обобщено да опишем WPC композитната дървесина Novowood. Техническите и естетическите характеристики на продукта позволяват винаги да се предоставят индивидуални решения за всеки проект, а благодарение на множеството комбинации и облицовки, Novowood все повече се използва като дизайнерски елемент, съчетаващ функционалност и елегантност до съвършенство.

Характеристики на WPC композитната дървесина Novowood

Novowood притежава всички качества на дървото, но не и недостатъците му. Характеризира се с дълготрайност, стабилност и устойчивост на UV лъчи и огън. Полимерният компонент на Novowood му позволява да устои на екстремни атмосферни условия и действа като защитен слой срещу разпространението на гъбички и мухъл. Продуктът не изисква специална поддръжка, почиства се лесно благодарение на добре обмислената комбинация от дърво и полиетилен.

Приложения на WPC композитната дървесина Novowood

Продуктите Novowood са стилно решение, което намира приложение както за вътрешни, така и за външни пространства. Могат да се използват за фасадна облицовка, интериорни обшивки, подови настилки, декинги, стенни облицовки и декорации, както и като парапети или панелни профили и слънцезащитни профили.

Връзка с нас

Не се колебайте да се свържете с нас!
ж.к. Младост 4, ул. „Околовръстен път“ 253A, ет. 1, София
0897 89 88 89
office@conforma.bg
ул. „Севастопол“ 2, 4002 Център, Пловдив
0882 80 65 95
office@conforma.bg