Stofix - Великобритания | Conforma

Начало » Марки » Stofix – Великобритания

Сертифицирана система за вентилируема фасадна система с клинкерни тухли Stofix Brick Slip System в Conforma      

Компанията Stofix е създадена през 1993 година, в Норвегия. Още от момента на основаването, Stofix надгражда традициите и въвежда иновациите в бранша. Основополагащата цел на Stofix е да намери начин за изграждане на тухлена облицовка, използвайки модерна технология, която да отговаря на сегашните изисквания за качествено строителство.

Какво трябва да знаете за сертифицираната система за вентилируема фасадна система с клинкерни тухли Stofix Brick Slip System?

Stofix Brick Slip System е дълготрайно и енергоспестяващо решение за ново строителство и реконструкция. Със Stofix Brick Slip System имате възможност да изградите тухлена стена, която е с автентична визия, използвайки система с изпитано качество. Технологията ще издържи на всички изпитания, независимо от атмосферните условия и температурните амплитуди.Stofix Brick Slip System комбинира ползите на тухлената фасада и на модерното и ефективно строителство.Облицовъчните системи на Stofix са с възможност за по-бърз и лесен монтаж, чрез ползите на вентилируемата фасада.

Защо да изберете сертифицирана система за вентилируема фасадна система с клинкерни тухли Stofix Brick Slip System?

Сертифицираната система за вентилируема фасадна система с клинкерни тухли Stofix Brick Slip System е уникална модулирана система за монтаж. Тя е най-иновативната система на пазара. Монтажът е бърз. Stofix Brick Slip System е подходяща както за стари сгради, така и за ново строителство. Стандартните размери са: 1200х600 mm. Има възможност и за нестандартни размери – по индивидуален проект. Stofix гарантира издръжливостта на продуктите си и предлага 20-годишна гаранция.

Сертифицирана система за вентилируема фасадна система с клинкерни тухли Stofix Brick Slip System в Conforma

Уникалната по рода си система за вентилируема фасадна система с клинкерни тухли Stofix Brick Slip System ще откриете в Conforma. Екипът на Conforma притежава над 15-годишен опит в проектирането и доставката на най-съвременните облицовъчни материали и предлага технически консултации и оптимизация при избора на подходящия материал, системи за монтаж, доставка и обучения на място. Conforma е оторизиран дистрибутор на Stofix за България.