Steni - Норвегия | Conforma

Начало » Марки » Steni – Норвегия

Полимер-композитни фасадни панели Steni в Conforma

От 1965г., Steni – Норвегия произвежда полимер-композитни фасадни панели в богато разнообразие от цветове, форма и повърхностна структура. Продуктите са разработени в най-взискателните климатични условия. Подлагани са на редица тестове за вятър, слънце, дъжд и температурни колебания. Фасадните панели Steni са по-екологично чисти.

Какво трябва да знаете за полимер-композитните фасадни панели Steni?

Полимер-композитни панели Steni са със сърцевина от каменна мозайка, подсилени с фибростъкло. Могат да бъдат монтирани по всяко време на годината, независимо от атмосферните условия. Steni са най-здравите и лесни за почистване облицовъчни панели.

Steni Colour и Steni Vision притежават гладка акрилна повърхност. Повърхността може да бъде в три нива на гланц: M/матова, HM/полуматова и HG/гланцова. Полимер-композитните панели са подходящи както за външна, така и за вътрешна облицовка. Освен стандартните 60 цвята, Steni Colour предлага възможност за избор на цвят според палитрите NCS или RAL. Дебелина: 6 mm. Тегло: 12 кг/м2.

Steni Vision Standart се предлагат в 14 стандартни дизайна, които наподобяват дърво и камък. Steni Vision Semi Standart обработва голям набор от базови дизайни, готови за персонализиране, чрез добавяне на  различни слоеве и цветове, мащабиране, и накланяне. Steni Vision Custom позволява илюстрации, снимки или шарки. Дебелина: 6 мм. Тегло: 12 кг/м2.

Steni Nature са с грапава повърхност, която се получава благодарение на поръска от естествена каменна мозайка в 12 различни натурални цвята според камъка. Предлага се в четири големини: FM/Fine Micro/0.8-1.8 mm, F/Fine/1-3 mm, M/Medium/3-5 mm, C/Coarse/5-8 mm. Дебелина: 5.5 – 14 mm. Тегло: 10 – 20 кг/м2.

Terra by Steni са предназначени за облицоване на фундаменти, основи и гаражи. Използват се като прегради за вятър, подпорни стени и други. Повърхността им е с поръска от естествена каменна мозайка и наподобява широко разпространената у нас мита мозайка. Предлагат се в сив, бял и черен цвят. Дебелина: 5 mm. Тегло: 9.5 кг/м2.

Защо да изберете полимер-композитни фасадни панели Steni?

Опитът и обратната връзка от няколко десетилетия спомагат на Steni непрестанно да подобрява своите продукти. Към днешна дата могат да се предложат фасадни панели в няколко уникални продуктови линии. Избирайки полимер-композитни фасадни панели Steni получавате по-екологично чист и висококачествен продукт, който притежава 40-годишна функционална гаранция. Продуктите на Steni са водоустойчиви, UV устойчиви, удароустойчиви, инсталират се изключително лесно и се почистват безпроблемно.

Полимер-композитни фасадни панели Steni в Conforma

Conforma е ексклузивен представител на Steni за България. При нас ще откриете пълната гама полимер-композитни фасадни панели Steni. Свържете се с нас, за да се запознаете подробно с различните продуктови линииистандартните размери и дебелини на фасадните панели Steni.