Progress Profiles - Италия | Conforma

Начало » Марки » Progress Profiles – Италия

Преходни лайсни, ръбохранители и система за двойни подове Progress Profiles

Проучвания, експерименти и иновации. Италианската компания Progress Profiles винаги е готова да приеме новите предизвикателства с ентусиазъм. Клиентите, техните нужди, приоритети и мечти са основополагащ фокус на бранда. Резултатът е 32 години световен успех. Екипът на Progress Profiles е в съвършен синхрон с тенденциите и се стреми да отговори на всички нужди на своите клиенти.

Какво трябва да знаете за продуктовата гама на Progress Profiles?

Progress Profiles предлага пълна гама висококачествени и ергономични системи, продукти и аксесоари, които предоставят ефективни и иновативни решения за проекти както в обществения сектор, така и в частния сектор. Системите на Progress Profiles са проектирани и изпълнени по начин, който задоволява дори най-специфичните нужди и изисквания. Всеки продукт на италианския производител е създаден съгласно най-строгите стандарти и е преминал редица тестове, за да гарантира отличното си качество.
Основните приоритети, които Progress Profiles стриктно следва са:

  • 100% от продуктите са произведени в Италия
  • не се използват токсични материали и суровини
  • в производството се влагат най-висок клас неръждаема стомана, алуминий и месинг, съгласно международните стандарти.

Продуктова гама на Progress Profiles в Conforma

Conforma е оторизиран дистрибутор на Progress Profiles за България и предлага пълната продуктова гама на бранда – преходни лайсни и ръбохранители и система за двойни подове. Екипът на Conforma притежава над 15-годишен опит в проектирането и доставката на най-съвременните облицовъчни материали и ще Ви предостави пълен спектър от услуги, които включват предварителни консултации на етап идеен проект, помощ при избора на подходящи материали, предварително бюджетиране, изготвяне на тръжни, технически и работни проекти, технически обучения и осъществяване на технически надзор над монтажните работи. Conforma е официален дистрибутор, вносител и предпочитан търговски партньор на признати и световно утвърдени производители.