Pastorelli - Италия | Conforma

Начало » Марки » Pastorelli – Италия

Гранитогресни плочи за екстериорна употреба Pastorelli в Conforma

Pastorelli е основана през 1967 г. Към  днешна дата Pastorelli притежава над 40-годишен опит в изграждането на подови и стенни плочи. Pastorelli е една от първите фирми, през 90-те години на миналия век, които произвеждат порцелан използвайки гранитогрес. Компанията е еталон в областта на творчеството и иновациите. Опитът, придобит през този дълъг период от време, съчетан с потенциала на съвременните технологии позволяват постигането на високи стандарти за качество и естетика.

Какво трябва да знаете за гранитогресните плочи за екстериорна употреба Pastorelli?

Pastorelli е лидер в керамичната индустрия. Това се дължи на иновациите на продуктите, създаването на оригинални и модерни колекции и на динамичния бизнес на чуждестранните пазари.Продуктите от серията 20MM са организирани в 15 колекции, всяка от които се отличава с различни източници на вдъхновение. Широката гама от повърхности е налична, за да съхрани дизайна на сградата или помещението.

Защо да изберете гранитогресни плочи за екстериорна употреба Pastorelli?

Гранитогресните плочи за екстериорна употреба за двор и тераса на Pastorelli са сред най-предпочитаните продукти на пазара. Pastorelli разполага с огромна гама от размери. Максималната дебелина на гранитогресните плочи е 20 мм. Продуктите на Pastorelli са изработени от висококачествени материали, притежават редица ненадминати свойства и са изключително издръжливи на атмосферни условия. Изберете Pastorelli. Най-добрите гранитогресни плочи, които се предлагат на пазара.

Гранитогресни плочи за екстериорна употреба Pastorelli в Conforma

Огромното разнообразие от гранитогресни плочи за екстериорна употреба с марка Pastorelli може да откриете в Conforma. Изчерпателна информация за предимствата на гранитогресните плочи Pastorelli ще получите от нашите квалифицирани експерти. Conforma е оторизиран дистрибутор на Pastorelli за България. Компанията е взела активно участие в реализирането на редица проекти през годините. Доверете се на нашия утвърден професионализъм. Изберете водещия и предпочитан търговски партньор.