Euramax - Холандия | Conforma

Начало » Марки » Euramax – Холандия

Алуминиеви фасадни панели от Euramax в Conforma

Colour your world with Euramax!

Euramax произвежда висококачествени боядисани алуминиеви листа с различни видове специални покрития, които се използват за облицовка и широк спектър архитектурни приложения – летища, гари, търговски центрове, офис сгради и много други. Компанията се стреми да създава продукти с ненадминато качество, които да задоволят разнообразните и специфичните нужди на всички клиенти. Високите технологии, с които Euramax разполага и постоянно доразвива, позволяват да се дава гаранция за продукта до 40 години! Всяка година производствените линии на Euramax произвеждат над 1,5 млн.кв.м. алуминиеви архитектурни продукти. Продуктите с марка Euramax биват доставени до клиенти и обекти в цял свят. Сред най-забележимите сред тях са Ferrari World в ОАЕ, Mercedes-Benz Arena в Шанхай, летище King Abdulaziz International Airport в Джеда, Саудитска Арабия, летище Queen Alia International Airport в Аман, Йордания и много други.

Какво трябва да знаете за алуминиевите фасадни панели с марка Euramax?

Алуминиевите фасадни панели на Euramax са приложими в редица индустрии – от архитектурни сгради и интериори до автомобилната промишленост. Продуктовата гама на Euramax включва огромна цветова гама и се предлага на алуминиеви листа или рола с дебелина от 0,5 мм до 2 мм. Страстта към цветовете позволява на Euramax да предложи богата гама от иновативни алуминиеви панели със специално покритие. Опитът на световноизвестния производител цели подпомагане на архитектите и главните изпълнители в работата им с производителите на облицовъчни панели и профили. Това е и причината за създаването на EuramaxLab.

Основните технологии, които се използват от Euramax за покритие на алуминиевите листа са следните:

  • PE (Polyester) с 2 слоя до 10 год. гаранция на покритието
  • HDP (High Durable Polymer) с 2 слоя до 20 год. гаранция на покритието
  • PVDF (Polyvinylidene Fluoride) с 2 и 3 слоя до 30 год. гаранция на покритието
  • FEVE (Fluoroethylenevinylether) LUMIFLON® с 3 и 4 слоя до 40 год. гаранция на покритието

През последните десетилетия алуминиевите фасадни панели на Euramax се използваха за множество строителни проекти. Като специалист по метални облицовъчни цветове, Euramax повлия на крайната естетика на сградите. В някои случаи алуминиевите фасадни панели на Euramax доведоха до значителни промени в цветовете и естетиката на сградите.

Алуминиеви фасадни панели от Euramax в Conforma

Conforma е ексклузивен представител на Euramax за България. Conforma предлага на своите клиенти цялостни решения за външни вентилируеми фасади и интериорни обшивки с премиум продукти. Conforma е взела активно участие в реализирането на редица проекти през годините. Доверете се на нашия утвърден професионализъм. Изберете водещия и предпочитан търговски партньор.