Висококачествени плоскости за вентилируеми фасади StoneREX | Conforma

Вентилируемите фасади с висококачествените плоскости StoneREX са една от най-търсените и модерни технологии за екстериорни стени. Тази висококачествена система гарантира безупречна защита на стените от външни влияния. StoneREX предлага фасадни решения както на архитекти и строителни компании, така и на частни клиенти. Фасадите трябва да бъдат устойчиви на всякакви условия. Фиброциментовите плоскости на StoneREX отговарят на тези изисквания.

Видове плоскости за вентилируеми фасади StoneREX в Conforma

Фиброциментовите плочи комбинират здравината на камъка с лекотата на строителните плоскости. Размерите на плоскостите са 1200х3050 мм. и се предлагат с различна дебелина: 6, 8, 10 и 12 мм. Клас на пожароустойчивост – до A1. Продуктите на StoneREX се разделят в няколко колекции с различно приложение: StoneREX Premium Color, StoneREX Premium Structure, StoneREX Palette, StoneREX Premium Granit, StoneREX Fireproof, StoneREX Windshield, StoneREX Premium Basic и StoneREX Profile Color. Използвайки StoneREX Fireproof лесно могат да бъдат постигнати здравината и шумоизолацията на тухлените стени. Conforma е ексклузивен представител на StoneREX за България и предлага пълната продуктова гама на производителя.

Основни предимства на плоскостите за вентилируеми фасади StoneREX

Плоскостите StoneREX могат да бъдат използвани както за нови сгради, така и за реконструкция. Суровините, процесът на производство и продуктите са природосъобразни. Заводът не произвежда вредни субстанции и емисии. Фасадните плоскости StoneREX са здрави и устойчиви на износване и механично въздействие. В допълнение, те са влагоустойчиви и устойчиви на замръзване. Не е необходима допълнителна поддръжка. Плоскостите за вентилируеми фасади StoneREX запазват отличния си външен вид за значително дълъг период от време.

Връзка с нас

Не се колебайте да се свържете с нас!
ж.к. Младост 4, ул. „Околовръстен път“ 253A, ет. 1, София
0897 89 88 89
office@conforma.bg
ул. „Севастопол“ 2, 4002 Център, Пловдив
0882 80 65 95
office@conforma.bg