Системи за лепене на фасадни материали Tweha - Нидерландия | Conforma

Tweha е пазарен лидер когато става дума за лепене на фасадни материали от всякакво естество и размери. Системите за лепене на фасадни материали на Tweha са специално разработени за лепене на следните групи от материали и облицовки: HPL панели, фиброциментови плоскости, естествен камък, керамика, композитни материали, стъкло, цинк, мед, стомана, алуминий, неръждаема стомана и други. Conforma е ексклузивен представител на Tweha за България.

Какво трябва да знаете за системите за лепене на фасадни материали Tweha?

Tweha PanelMate – лепи материали като HPL панели, фиброциментови плоскости и дори бетони. Лепилото е еднокомпонентен хибриден полимер от най-висок клас. Уникалната му формула осигурява най-добрите стойности за адхезия, якост на опън и срязване. Използването на лепилен грунд не е необходимо, което води до значителни икономии на време и пари. Тази система за лепене на фасадни материали осигурява бързо и изключително трайно закрепване на почти всички видове и марки фасадни облицовъчни панели. Благодарение на дългогодишния опит на Tweha, почти няма материал или марка, с които да не сa правени тестове и да не са изпълнявани обекти.

   

Tweha StoneMate – системата е специално проектирана за материали като естествен камък, керамика и композитни материали по устойчив начин за свързване. С нея може да забравите за видимите куки и сложните котви от миналото. Друго важно предимство на StoneMate е, че често тежките каменни материали могат да бъдат направени много по-тънки, тъй като вече не се нуждаете от дебелина, която е необходима за фиксиране на пинове или анкери. Системата отваря безкраен свят от възможности при монтаж на каменни материали.

   

Tweha GlassMate – благодарение на развитието на лепенето стана възможно изграждането на стъклени фасади без рамки или механични връзки. От естетическа гледна точка, стъклената фасада може да създаде красиви и впечатляващи ефекти. Въз основа на същия еднокомпонентен хибриден полимер от висок клас е разработен специален продукт за лепене на стъклени панели по устойчив начин.

   

Tweha MetalMate – естетичните метали като цинк, мед, стомана, алуминий и неръждаема стомана наистина могат да придадат на сградата елегантен и отчетлив вид. Отново без използването на агресивен грунд, тези материали могат лесно и невидимо да са залепени в почти всяка произволна форма и повърхност. Металите са известни със своите свойства на разширяване и свиване, създаващи допълнително предизвикателство, когато се прилагат в сгради. Благодарение на системата за лепене това изобщо не е пречка.

  

Връзка с нас

Не се колебайте да се свържете с нас!
ж.к. Младост 4, ул. „Околовръстен път“ 253A, ет. 1, София
0897 89 88 89
office@conforma.bg
ул. „Севастопол“ 2, 4002 Център, Пловдив
0882 80 65 95
office@conforma.bg