Преходни лайсни и ръбохранители Progress Profiles - Италия | Conforma

Профилите на Progress предлагат богата гама от продукти и професионални решения дори за най-малките детайли. Те са в различни форми, размери, цветове и финиши. По този начин се покриват и най-високите изисквания на проектите.

Видове профили на Progress в Conforma

Нека разгледаме по-подробно различните видове профили на италианския производител.

  • Профили за стени – голямо разнообразие от модели за прецизно завършване на външни и вътрешни ъгли и декоративни профили с възможност за вграждане на лед лента.
  • Профили за под – профили за връзка между различните настилки на едно ниво, решения за различни нива на настилките, ъглови профили и връзка към стена. Разнообразие от готови профили за негативен цокъл.
  • Извити профили – следват линията на пода, с чиято помощ може да създадете всякакви геометрични форми, включително за завършване на подове, врати, прозорци и други.
  • Профили за стъпала – стилни решения, които са подходящи за различни видове настилка. Профилите в тази категория са устойчиви на висок трафик, износване и препарати за почистване на под.
  • Профили за тераси – решения за тераси и балкони, профили за отвеждане на дъждовната вода, защита и завършване на ъглите. Специализирани продукти, аксесоари и системи за всеки тип под и всички външни изисквания. Тази категория продукти включва профили, на различни височини, за завършване и защита на челните ъгли на балкони и тераси.

Conforma е оторизиран дистрибутор на Progress Profiles за България.

    

    

Връзка с нас

Не се колебайте да се свържете с нас!
ж.к. Младост 4, ул. „Околовръстен път“ 253A, ет. 1, София
0897 89 88 89
office@conforma.bg
ул. „Севастопол“ 2, 4002 Център, Пловдив
0882 80 65 95
office@conforma.bg