Система за двойни подове Progress Profiles - Италия | Conforma

Системата за двойни подове PROSUPPORT TUBE SYSTEM е резултат от дългогодишни тестове и опитност от страна на италианския бранд Progress Profiles.

PROSUPPORT TUBE SYSTEM е патентована система на Progress Profiles за регулируема, модулна система за външни двойни подове, с възможност за постигане на височина от 29 до 1000 мм. Системата е съставена от база, двустранна глава, акустична подложка, съединител и PVC тръба за постигане на необходимата височина. Двустранната глава дава възможност за използване на самонивелираща или фиксирана система, според нуждите на проекта.

Системата се комбинира чудесно с екстериорните гранитогресни плочи на REFIN и предоставя качествен завършен продукт – външен двоен под, подходящ за тераси, градини, зони около басейни и други. Съпътстващите аксесоари и завършващи профили допълват системата и дават възможност за прецизиране и на най-малките детайли.

Conforma е оторизиран дистрибутор на Progress Profiles за България. Свържете се с нас, за да научите повече за системата за двойни подове PROSUPPORT TUBE SYSTEM.

    

    

Връзка с нас

Не се колебайте да се свържете с нас!
ж.к. Младост 4, ул. „Околовръстен път“ 253A, ет. 1, София
0897 89 88 89
office@conforma.bg
ул. „Севастопол“ 2, 4002 Център, Пловдив
0882 80 65 95
office@conforma.bg