Широкоформатен гранитогрес Laminam - Италия | Conforma

Laminam е световният иноватор в керамичната индустрия, който първи разработва технологията за масово производство на широкоформатни плочи от гранитогрес. Плочите Laminam са големи, ултра тънки, изключително леки и перфектно плоски. 

Те са идеални за най-деликатните приложения, които изискват максимална устойчивост и са сред най-предпочитаните продукти за външни фасадни и интериорни обшивки. Притежават отлични експлоатационни характеристики и ненадмината устойчивост на външни атмосферни условия. Богатото разнообразие от декори с визия на варовици, мрамори и други естествени камъни, релефната повърхност, големите размери и ниското тегло са само малка част от предимствата на плочите Laminam.

Благодарение на подписаното споразумение за сътрудничество с японския гигант TOTO, Laminam е в състояние да гарантира на своите клиенти иновативна самопочистваща се обработка на керамичните плочи – HYDROTECT. HYDROTECT е уникална технология, която осигурява самопочистващо и пречистващо въздуха покритие на керамичните плочи. Плочите, обработени с HYDROTECT са способни да генерират химични и биологични реакции с положителни ефекти по отношение на антибактериалната сила, намаляването на замърсителите и самопочистващите се повърхности.

Плочите Laminam са сред най-предпочитаните продукти за външни фасадни обшивки. Намерили са приложение в изпълнението на хиляди референтни проекти в цял свят.

В началото на 2021-ва година глобалната и независима организация NSF, занимаваща се с разработването на стандарти за обществено здраве и програми за сертифициране, одобри преместването на широкоформатните гранитогресни плочи на Laminam, използвани за кухненски плотове, от категория “Твърда керамична повърхност за мокри зони“ на „Твърда повърхност за хранителна зона“.

NSF е най-признатата марка в секторите за хранителни услуги и търговско хранене в САЩ и Канада. На международните пазари това сертифициране улеснява одобрението и продажбата на даден продукт в сравнение с други, които намират същото предназначение, но не притежават този сертификат.

Сертифицирането от NSF гарантира на потребителите, търговците на дребно и регулаторите, че сертифицираните продукти са строго тествани, за да отговарят на всички стандартни изисквания. Плочите Laminam са тествани от независима трета страна и отговарят на всички приложими северноамерикански регулаторни изисквания по отношение на липсата на тежки метали, лекотата на почистване и устойчивостта на киселинна корозия.

Следователно широкоформатните гранитогресни плочи могат да се използват в „хранителната зона“ като повърхности, предназначени да бъдат в пряк контакт с храни и производни течности.

Списъкът със сертифицираните продукти е качен в официалния сайт на NSF и е публично достъпен.

Размери:

1000 x 3000 x 3 mm          

1000 х 3000 х 3+ mm с фабрично залепена стъклофибърна мрежа – за външна употреба

1000 x 3000 x 5,6 mm

1620 x 3240 х 5,6 mm

Conforma е оторизиран дистрибутор на Laminam за България.

Широкоформатен гранитогрес – какво трябва да знаете?

Широкоформатните гранитогресни плочи стават все по-търсен и предпочитан продукт в областта на строителството и архитектурата. Това се дължи на редица техни характеристики, свързани с качеството и устойчивостта, външния вид, както и богатата гама от приложения. Широкоформатният гранитогрес  се използва за голяма част от външните фасадни и интериорните обшивки. Най-реномираната марка в световен мащаб, когато става въпрос за производството на широкоформатен гранитогрес, е италианската Laminam. В следващите редове ще научите малко повече за бранда и основните преимущества на съдържащите се в каталога му продукти. В допълнение, ще разберете защо закупуването на широкоформатен гранитогрес с марката Laminam от CONFORMA е най-добрият избор за Вас.

Широкоформатен гранитогрес 1
Широкоформатен гранитогрес

Laminam е италиански производител на широкоформатен гранитогрес, чиято дейност стартира през 2001 година в сърцето на италианската провинция Модена – Фиорано Моденезе. Високото качество и иновативните технологии бързо превръщат компанията в глобален лидер в бранша. Laminam е първата марка, която внедрява автоматизирана технология за производство на тънки широкоформатни гранитогресни плочи с размер 1 х 3 метра и 1,62 х 3,24 метра. Този тип широкоформатен гранитогрес е голям, изключително лек и перфектно плосък. Непрекъснатото усъвършенстване на производствения процес и обогатяването на гамата от цветове и декори широкоформатен гранитогрес на Laminam гарантират стъпване на пазарите по цял свят и печелене на все повече и повече клиенти.

Кои са основните преимущества на широкоформатен гранитогрес Laminam?

Широкоформатен гранитогрес 2
Широкоформатен гранитогрес – Разгледайте при нас!

Нека да се спрем малко по-подробно на основните преимущества на широкоформатния гранитогрес от Laminam, които го правят толкова популярен и търсен в световен мащаб. Сред преимущества на този широкоформатен гранитогрес веднага могат да се откроят богатата гама от приложения, разнообразието от цветове и декори, както и уникалната самопочистваща технология Hydrotect. Ето най-важното за всяка една от споменатите характеристики на широкоформатен гранитогрес Laminam:

  • широкоформатен гранитогрес Laminam: богата гама от приложения – благодарение на технологията за производство на ултра тънък широкоформатен гранитогрес, плочите на Laminam имат богата гама от приложения в съвременното строителство и архитектура. Те могат да се използват дори за най-деликатните приложения, поради високата си устойчивост и способността да запазват своето отлично състояние за дълъг период от време. Понастоящем, широкоформатният гранитогрес на Laminam е сред най-предпочитаните варианти за външни фасадни и интериорни обшивки.
  • широкоформатен гранитогрес Laminam: разнообразие от цветове и декори – ще откриете широкоформатен гранитогрес Laminam в голямо разнообразие от цветове и декори. В това число декори с визия на варовици, мрамори и редица други естествени камъни. Независимо за какъв тип конструкции и пространства става въпрос, широкоформатният гранитогрес от Laminam ще Ви гарантира желаните визия и естетика.
  • широкоформатен гранитогрес Laminam: самопочистваща технология Hydrotect – широкоформатен гранитогрес Laminam е с добавена уникална по рода си самопочистваща технология, която се нарича Hydrotect. Тя е резултат от сътрудничеството на италианската компания с японския гигант TOTO. Наличието на технологията Hydrotect гарантира самопочистващо и пречистващо въздуха покритие на широкоформатен гранитогрес Laminam. Покритие, което спомага за повишаване на антибактериалната сила и намаляване до минимум на различните типове замърсители.

Широкоформатен гранитогрес Laminam в България

Първокласният широкоформатен гранитогрес Laminam, който ще гарантира оптималното качество, устойчивост и визия на Вашите архитектурни проекти, вече може да се открие и в България. Официален партньор и дистрибутор на продуктите на италианския бранд за нашата страна е CONFORMA. При нас ще откриете най-доброто от каталога на Laminam, за да сте сигурни, че нуждите и изискванията Ви ще бъдат удовлетворени в пълна степен. Имате възможност да избирате измежду множество цветове и декори широкоформатен гранитогрес, в зависимост от конкретния Ви екстериорен или интериорен проект.

Защо да закупите широкоформатен гранитогрес Laminam от CONFORMA?

Широкоформатен гранитогрес 3
Широкоформатен гранитогрес – Купете от нас!

CONFORMA е търговска и инженерингова компания, която се е специализирала в доставката на решения за външни вентилируеми фасади и интериорни обшивки с премиум продукти. Част от тези решения е и предлагания от нас широкоформатен гранитогрес от Laminam. Вижте защо е добра идея да закупите широкоформатен гранитогрес от CONFORMA:

Широкоформатен гранитогрес Laminam от CONFORMA: Над 15-годишен опит –  CONFORMA разполага с над 15-годишен опит в предоставянето на продукти и решения за външни вентилируеми фасади и интериорни обшивки. Този опит ни позволява да сме наясно с тенденциите на пазара, както и с нуждите и изискванията на различните клиенти. Избирайки CONFORMA, можете да бъдете сигурни, че ще получите достъп не само до най-новите, но и до най-актуалните предложения на Laminam в категория „Широкоформатен гранитогрес“. Предложения, които ще бъдат в пълно съответствие с целите и плановете за реализация на Вашите архитектурни проекти.

Широкоформатен гранитогрес Laminam от CONFORMA: Доказано надежден партньор – ние от CONFORMA сме се доказали като надежден и коректен партньор, с който е лесно и приятно да се работи. Именно поради тази причина редица световни марки избират нас, когато става въпрос за дистрибуция на техните продукти на територията на България. Освен Laminam, сред реномираните марки, с които си сътрудничим са FunderMax, Alpolic, Euramax, Agrob Buchtal, Feldhaus Klinker и много други.

Широкоформатен гранитогрес 4
Широкоформатен гранитогрес – Conforma

Широкоформатен гранитогрес Laminam от CONFORMA: Професионално отношение към клиента –CONFORMA  спазва професионално отношение към всеки един свой клиент. Ние се стараем да Ви предоставим не просто продукти, а цялостни решения за Вашите архитектурни проекти. Екипът ни е изграден от висококвалифицирани професионалисти, коитосе грижат за непрекъснатото подобряване и усъвършенстване на продуктовата гама, ценовата политика, специалните предложения и оферти. Подобряване и усъвършенстване, които да гарантират, че Вие като клиенти ще получите най-доброто на пазара при максимално изгодни условия.

Широкоформатен гранитогрес Laminam от CONFORMA: Пълен спектър от услуги –  и не на последно място, наред с поръчания от Вас широкоформатен гранитогрес, екипът на CONFORMA е способен да Ви предостави пълния спектър от услуги, от които имате нужда за Вашите архитектурни проекти. Сред конкретните услуги, които предлагаме, са предварителни консултации на етап идеен проект, помощ при избора на продукти, изготвяне на тръжни, технически и работни проекти, технически обучения относно дейностите по проекта, както и технически надзор над самите монтажните работи.

Широкоформатен гранитогрес от CONFORMA – за перфектното изпълнение на Вашите архитектурни проекти!

Широкоформатен гранитогрес – какво трябва да знаете?
Широкоформатен гранитогрес от Laminam
Кои са основните преимущества на широкоформатен гранитогрес Laminam?
Широкоформатен гранитогрес Laminam в България
Защо да закупите широкоформатен гранитогрес Laminam от CONFORMA?

Връзка с нас

Не се колебайте да се свържете с нас!
ж.к. Младост 4, ул. „Околовръстен път“ 253A, ет. 1, София
0897 89 88 89
office@conforma.bg
ул. „Севастопол“ 2, 4002 Център, Пловдив
0882 80 65 95
office@conforma.bg