П – образно огънато стъкло Lamberts Linit - Германия | Conforma

Понастоящем единствения европейски производител на П-профилно стъкло, използвайки уникална технология с помощта на пещи за топене с кислородно горене.

Lamberts Linit П – профилно стъкло се използва за изграждане на изцяло стъклени конструкции или фасади без нуждата от вертикални или хоризонтални деления. Conforma е ексклузивен представител на Lamberts Linit за България.

Огромното разнообразие на стъкла с покрития и структура позволява да се постигнат не само желаните ефекти за естествено осветяване на помещенията, но и да се покрият високите изисквания за енергийна ефективност.

 Lamberts – стъклата притежават високи механични свойства, отлична самоносеща способност и могат да бъдат инсталирани в конструкции със значителни размери като придават отличителен и уникален характер на всяка сграда. Намират огромно приложение при изграждане на светлопропускливи стъклени фасади на спортни зали, музеи, конференти зали, търговски центрове, гари и много други.

За разлика от плоските стъкла и благодарение на своята П- профилна форма, LINIT стъклата имат високи механични свойства, отлична самоносеща възможност и следователно могат да бъдат инсталиранив конструкции със значителни размери (до 7 м. в зависимост от силата на ветровото натоварване) без междинна подпора. Доставка може да бъде извършена на стъкла с размери от 1 до 7 м. дължина и ширина от 230 до 500 мм.

Връзка с нас

Не се колебайте да се свържете с нас!
ж.к. Младост 4, ул. „Околовръстен път“ 253A, ет. 1, София
0897 89 88 89
office@conforma.bg
ул. „Севастопол“ 2, 4002 Център, Пловдив
0882 80 65 95
office@conforma.bg