Негорими плоскости за фасадна облицовка Rockpanel - Нидерландия | Conforma

Всяка сграда е създадена с визия и идеята да разкаже собствената си история. А историята оживява, когато сградата Ви е с негорими плоскости за фасадна облицовка Rockpanel.

Вашата креативност не трябва да бъде компрометирана, когато става въпрос за избор на външна фасадна облицовъчна система. Предлаганата широка гама от плоскости Ви позволява да изберете и зададете правилната фасадна система в точното време за идеалния проект.

Със сравнително малкото количество на отпадъците, заедно с лекотата и бързината на инсталирането, изборът на продукти Rockpanel също има финансов смисъл. Като цяло това е един от най-ефективните методи за реновиране на облицовки или проекти за ново строителство.

Кои са предимствата на негоримите плоскости за фасадна облицовка Rockpanel?

Негоримите плоскости за фасадна облицовка Rockpanel се предлагат в повече от 200 цвята и дизайна и предоставят напълно персонализирани решения за Вашите проекти. Негоримите плоскости са здрави, гъвкави, стабилни и устойчиви, съставени от естествена суровина (базалт). Притежават UV устойчивост, ниско термично разширение, покритие на водна основа, пожарна безопасност Евроклас A2-s1, d0, относително ниско тегло и са почти 100% рециклируеми. Плоскостите са нечувствителни към влага, с живот до 60 години. Conforma е оторизиран дистрибутор на Rockpanel за България.

Фасаден конфигуратор Rockpanel

Фасадният конфигуратор на Rockpanel Ви позволява да проектирате сгради, използвайки различни продукти и цветове, в три лесни стъпки. Изберете типа сграда, която отговаря на Вашия проект, а след това продукта и покритието. За максимално улеснение в избора имате на разположение всички колекции на Rockpanel, както и повече от 50 дизайна.

Групи материали:

Връзка с нас

Не се колебайте да се свържете с нас!
ж.к. Младост 4, ул. „Околовръстен път“ 253A, ет. 1, София
0897 89 88 89
office@conforma.bg
ул. „Севастопол“ 2, 4002 Център, Пловдив
0882 80 65 95
office@conforma.bg