Фиброциментови фасадни панели SVK - Белгия | Conforma

Фиброциментовите фасадни панели на SVK са изключително подходящи независимо дали става въпрос за ново строителство или за реновиране. В случай на реновиране, фасадните панели предлагат значимо предимство, благодарение на намалената им дебелина. Те могат да се полагат на вентилируем тип фасада върху дебели изолационни слоеве. В допълнение, фасадните панели често са по-лесни за напасване със съществуващите елементи на сградата. Conforma е ексклузивен представител на SVK за България.

SVK 1

В случай на нова конструкция, възможностите са безкрайни, защото може да оставите креативността си да се развихри, без да е необходимо да вземате предвид вече съществуващите елементи.

Фиброциментови фасадни панели SVK с покритие Ornimat

Благодарение на UV и водоустойчивата двукомпонентна полиуретанова боя, Ornimat е здрав, цветен панел. След обработка панелът е покрит до ръбовете му. Това ще придаде на Вашата фасада очарователна визия. Панелът се втвърдява по естествен начин. Този постепенен процес на изсъхване помага да се създаде особено силен и стабилен панел.

Фасадният панел с покритие Ornimat предоставя възможността да бъде измерен точно до най-малките детайли. Няма основен размер, който да се използва като основа. Това означава, че ще се нуждаете само от материала, който е прикрепен към стената. Фасадните панели Ornimat не изискват особена поддръжка благодарение на висококачественото си покритие. Достатъчна е вода или вода с мек, неабразивен препарат. Фиброциментовите фасадни панели с покритие Ornimat има изключително гладка повърхност с матов външен вид. Видимата страна е покрита с двукомпонентна UV-устойчива полиуретанова боя. Задната страна е покрита с предпазно покритие на водна основа. Панелите са винаги калибрирани, което осигурява идеално точни размери и равнинна повърхност. След това всеки панел е покрит със защитен филм.

Ornimat

Puro Plus

    SVK Rulo Plus-3    SVK Rulo Plus-1    SVK Rulo Plus-2

Групи материали:

За фиброциментовите фасадни панели

Фиброциментовите фасадни панели се използват успешно както в новото строителство, така и в реновирането. Те са предпочитани от множество потребители и бизнеси поради здравината, устойчивостта и отличните изолационни свойства на фиброцимента като материал. Качествените фасадни панели, направени от фиброцимент, са лесни за напасване към съществуващите елементи на сградите и същевременно стоят перфектно в естетически план. В следващите редове ще Ви разкажем малко повече за свойствата и характеристиките на произвежданите от реномирания белгийски бранд SVK фиброциментови фасадни панели. Освен това ще научите защо закупуването на фасадни панели от CONFORMA е най-изгодното за Вас решение, което бихте могли да вземете.

Фиброциментови фасадни панели SVK – основна информация за бранда

Белгийският бранд SVK осъществява дейност в сферата на производството на строителни материали още от 1905 година насам. Водещо място в неговата продуктова гама заемат фиброциментовите фасадни панели. Фасадни панели, които могат да се използват като част от иновативните решения за различни типове сгради. Стремежът на SVK е да разработва уникални фасадни панели, които да придават на конкретната сграда собствено и неповторимо излъчване. В допълнение, компанията поставя все по-голям акцент върху екологичния аспект на нещата, произвеждайки фасадни панели, отговарящи на последните стандарти по отношение опазването на околната среда и човешкото здраве.

Кои са отличителните преимущества на фасадни панели SVK?

Фасадни панели в архитектурата
Фасадни панели от Conforma – разнообразни форми и размери

Няколко са отличителните преимущества на фасадни панели SVK, които ги правят подходящи за използване и във Вашите архитектурни проекти. Сред тези преимущества са здравината и устойчивостта във времето, множеството вариации по отношение на формите, както и елегантните цветове. Ето какво трябва да знаете за фасадни панели SVK:

  • здравина и устойчивост – както вече отбелязахме, фасадните панели SVK са направени от фиброцимент – материал, известен със своята здравина и устойчивост. В този смисъл може да бъдете сигурни, че поръчаните от Вас фасадни панели SVK ще се запазят в отлично състояние за доста дълъг период от време. Те са издръжливи на неблагоприятни климатични условия, големи температурни амплитуди и други често срещани фактори на външната среда.
  • множество вариации по отношение на формите – фиброциментовите фасадни панели SVK Ви предлагат множество вариации по отношение на формите. Може без никакъв проблем да си поръчате фасадни панели, чиито размери, форми и останали параметри отговарят в пълна степен на архитектурния проект. Благодарение на фасадните панели SVK вече няма да има никакви ограничения пред креативността и ще можете да реализирате докрай целите, които сте си поставили.
  • елегантни цветове – фасадните панели SVK се предлагат в изключително елегантни цветове, които ще направят външния вид на Вашите сгради още по-естетичен и приятен. Като стандарт, гамата от фасадни панели SVK съдържа четири неутрални цвята – бяло, светло сиво, сиво и черно. Те са подходящ избор за почти всяка една сграда, но ако желаете, бихте могли също така да ги съчетаете и да получите нови и уникални комбинации.

С какво покритие могат да бъдат фасадни панели SVK?

Архитектурни фасадни панели
Фасадните панели са подходящи и за жилищни сгради

Имате възможност да избирате измежду фиброциментови фасадни панели SVK с различни покрития. Два от най-предпочитаните варианти в това отношение са Ornimat и Puro Plus. По-надолу ще Ви представим накратко основната информация за тях, за да можете да прецените на кой вариант би било по-удачно да заложите при правене на поръчка:

Фасадни панели SVK с покритие Ornimat – здрави и цветни фасадни панели, способни да придадат очарователна визия на всяка една фасада. С UV и водоустойчива двукомпонентна полиуретанова боя, те се втвърдяват по естествен начин, което допринася особено за здравината и стабилността им. Висококачественото покритие на тези фасадни панели  прави поддръжката им доста лесна, като за целта са Ви необходими единствено вода и мек неабразивен препарат. Повърхността на  фасадни панели SVK с покритие Ornimat е изключително гладка, с матов външен вид, а задната страна е с предпазно покритие на водна основа.

Фасадни панели SVK с покритие Puro Plus – на практика опцията „Puro Plus“ означава, че изсушените на въздух фасадни панели SVK не получават стабилно покритие. Те са единствено леко шлифовани и съхраняват естествения цвят на фиброцимента, който е предпочитан за немалко съвременни сгради. При променливи метеорологични условия се създават различни визуални ефекти, свързани с естествените нюанси на сивото. Фасадни панели SVK от типа „Pero Plus“ са идеални за живи фасади, при които целта е да се генерира повече ентусиазъм и ведро настроение.

Защо да поръчате фасадни панели SVK от CONFORMA?

Качествени фасадни панели
Conforma има 15 години опит в предлагането на качествени фасадни панели

CONFORMA е търговска и инженерингова компания, която се е специализирала в доставката на цялостни решения за външни вентилируеми фасади и интериорни обшивки с премиум продукти. Ние предлагаме на българския пазар първокласните продукти от каталога на белгийския бранд SVK. Вижте защо да се доверите именно на нас, когато става въпрос за фасадни панели:

Фасадни панели SVK от CONFORMA: Над 15-годишен опит – притежаваме над 15-годишен опит по отношение предоставянето на решения за външни вентилируеми фасади, включително и на фасадни панели. Благодарение на този натрупан опит и професионална експертиза се адаптираме в оптимална степен към изискванията на различните клиенти и съумяваме да им предоставим точно това, от което имат нужда.

Фасадни панели SVK от CONFORMA: Надеждност и коректност –  в дейността си фирма Conforma се е доказала с най-високи нива на надеждност и коректност към всички свои клиенти и партньори. Именно тези наши отличителни черти правят възможно сътрудничеството ни с още редица реномирани производители като FunderMax, Alpolic, Laminam, Agrob Buchtal и т.н.

Фасадни панели SVK от CONFORMA: Пълен спектър от услуги –  освен поръчаните фасадни панели, ние сме способни да Ви предоставим и пълен спектър от услуги, необходими за Вашите архитектурни проекти. В това число предварителни консултации на етап идеен проект, подготовка на технически, тръжни и работни проекти, обучения за отделните проектни етапи и дейности, както и надзор над монтажните работи.

За фиброциментовите фасадни панели
Фиброциментови фасадни панели SVK – основна информация за бранда
Кои са отличителните преимущества на фасадни панели SVK?
С какво покритие могат да бъдат фасадни панели SVK?
Защо да поръчате фасадни панели SVK от CONFORMA?

Връзка с нас

Не се колебайте да се свържете с нас!
ж.к. Младост 4, ул. „Околовръстен път“ 253A, ет. 1, София
0897 89 88 89
office@conforma.bg
ул. „Севастопол“ 2, 4002 Център, Пловдив
0882 80 65 95
office@conforma.bg