Фиброциментови фасадни панели SVK - Белгия | Conforma

Фиброциментовите фасадни панели на SVK са изключително подходящи независимо дали става въпрос за ново строителство или за реновиране. В случай на реновиране, фасадните панели предлагат значимо предимство, благодарение на намалената им дебелина. Те могат да се полагат на вентилируем тип фасада върху дебели изолационни слоеве. В допълнение, фасадните панели често са по-лесни за напасване със съществуващите елементи на сградата. Conforma е ексклузивен представител на SVK за България.

В случай на нова конструкция, възможностите са безкрайни, защото може да оставите креативността си да се развихри, без да е необходимо да вземате предвид вече съществуващите елементи.

Фиброциментови фасадни панели SVK с покритие Ornimat

Благодарение на UV и водоустойчивата двукомпонентна полиуретанова боя, Ornimat е здрав, цветен панел. След обработка панелът е покрит до ръбовете му. Това ще придаде на Вашата фасада очарователна визия. Панелът се втвърдява по естествен начин. Този постепенен процес на изсъхване помага да се създаде особено силен и стабилен панел.

Фасадният панел с покритие Ornimat предоставя възможността да бъде измерен точно до най-малките детайли. Няма основен размер, който да се използва като основа. Това означава, че ще се нуждаете само от материала, който е прикрепен към стената. Фасадните панели Ornimat не изискват особена поддръжка благодарение на висококачественото си покритие. Достатъчна е вода или вода с мек, неабразивен препарат. Фиброциментовите фасадни панели с покритие Ornimat има изключително гладка повърхност с матов външен вид. Видимата страна е покрита с двукомпонентна UV-устойчива полиуретанова боя. Задната страна е покрита с предпазно покритие на водна основа. Панелите са винаги калибрирани, което осигурява идеално точни размери и равнинна повърхност. След това всеки панел е покрит със защитен филм.

Ornimat

Puro Plus

    SVK Rulo Plus-3    SVK Rulo Plus-1    SVK Rulo Plus-2

Групи материали:

Връзка с нас

Не се колебайте да се свържете с нас!
ул. Борис Арсов 9,
София 1700
0897 89 88 89
office@conforma.bg