Архитектурна алуминиева ламарина Euramax - Холандия | Conforma

От 1969г. Euramax доставя висококачествени специални покрития нанесени върху алуминиева ламарина. Голямо разнообразие от цветови и дизайнерски покрития, достъпни за всеки архитектурен дизайн в различни качества на боя – PE, HDP, PUR-PA, PVDF.

Алуминиевата архитектурна ламарина се прилага като фасадна облицовка на сгради, в изключителни интериори и е видимият слой при изработването на композитни панели. Опитът на световноизвестния производител цели подпомагане на архитектите и главните изпълнители в работата им с дизайна и изработката на фасадни и интериорни елементи. Euramax има възможност да създаде всеки цвят по избор или дизайн по желание.

Всяка година производствените линии на Euramax в Холандия и Великобритания покриват над 15 000 кв.м. алуминий. Продуктите с марка Euramax биват доставени до клиенти и обекти в цял свят като главните офиси се намират в Холандия, Великобритания, Обединените Арабски Емирства и Китай.

Цветът на облицовката определя естетиката на една сграда. Алуминиева архитектурна ламарина Euramax предоставя иновативни цветове и дизайн, за да направи света едно по-вдъхновяващо и красиво място за живеене. Затова създава всеки цвят по избор или дизайн по желание, които позволяват реализирнето на уникална сграда. Най-хубавото е, че цветът на алуминиевата архитектурна ламарина е само една малка добавка в разходите за строителство, но може да доведе до огромна разлика във външния вид. Иновация, качество и повишено внимание върху нуждите на клиентите са трите основи, върху които Euramax гради доброто си име.

Размери:

Широчина: стандартна – 1600 мм. / максимална – 2630 мм.

Дебелина: минимална – 0,3 мм. / максимална – 2 мм.

*минимално количество за поръчка: 500 кв.м.

Conforma е ексклузивен представител на Euramax за България.

Алуминиева ламарина – същност и приложение

Алуминиева ламарина наричаме продукт, който се получава в резултат на топла или студена обработка на алуминиеви сплави и взаимодействие на въпросните сплави с определени легатиращи компоненти. Тя е под формата на тънки и плоски парчета, подходящи за изрязване или огъване в съответствие с дейността, за която са предназначени. Едно от главните приложения на получената алуминиева ламарина е свързано с прилагането й като фасадна облицовка на сгради. Тя също така може да се използва при създаването на специални интериори, както и при изработването на композитни панели. В следващите редове ще разберете малко повече за произвежданата от реномирания нидерландски бранд Euramax алуминиева ламарина, която се предлага на българския пазар от CONFORMA.

Алуминиева ламарина Euramax – основна информация за марката

Euramax е компания, която вече над 40 години се занимава с производство и доставка на различни покрития от алуминий, в това число и на алуминиева ламарина. Нейните главни офиси се намират в Нидерландия, Великобритания, Китай и Обединените Арабски Емирства, като оттам продуктите й се доставят до страни от целия свят. Употребата на алуминиевите покрития на Euramax е свързана с множество цели и приложения – от архитектурни сгради и интериорни пространства до транспортни и развлекателни средства. Нидерландската компания възприема като своя мисия „оцветяването“ на света и превръщането му в едно доста по-красиво и приятно място за живеене.

Към настоящия момент производството на Euramax надвишава 1,5 млн. кв.м. алуминиеви архитектурни продукти на годишна база. Алуминиева ламарина и други видове покрития от алуминий, принадлежащи към каталога на бранда, са част от доста популярни сгради и обекти в различни части на света. Като примери за такива сгради и обекти бихме могли да споменем Mercedes-Benz Arena в Шанхай, Ferrari World в ОАЕ, летищата Queen Alia International Airport (Аман, Йордания) и King Abdulaziz International Airport (Джеда, Саудитска Арабия) и т.н.

Кои са ползите и преимуществата от използването на алуминиева ламарина Euramax?

Качествени алуминиеви ламарини
Алуминиевите ламарини – форми

Няколко са отличителните ползи и преимущества на алуминиева ламарина Euramax, върху които бихме могли да се спрем. Сред тях са високото качество, огромното разнообразие от форми и размери, както и невероятно красивите цветове. Ето какво трябва да знаете за споменатите предимства на алуминиева ламарина Euramax:

  • Aлуминиева ламарина Euramax: високо качество – алуминиева ламарина Euramax се отличава с изключително високо качество, което й дава сериозно предимство пред голяма част от конкурентните продукти в сферата. Най-същественото доказателство за това качество е потребителският избор, наложил въпросната алуминиева ламарина като водещ продукт при фасадната облицовка на сгради по целия свят. Споменатите по-горе летища и спортни съоръжения, фабриките и търговските центрове, големите бизнес сгради и небостъргачите са само част от типовете сгради, които са били „облечени“ с качествена и устойчива във времето фасадна облицовка, благодарение употребата на алуминиева ламарина Euramax.
  • Алуминиева ламарина Euramax: огромно разнообразие от форми и размери – друго съществено преимущество на продуктите от категория „Алуминиева ламарина“ на Euramax е огромното разнообразие от форми и размери, в които те се предлагат. Освен в стандартните широчини и дебелини, Вие може да поръчате алуминиева ламарина Euramax и в много различни и нестандартни такива. Това ще Ви даде възможност да си закупите алуминиева ламарина, която в максимална степен отговаря на Вашите нужди и изисквания, както и на параметрите на архитектурните проекти.
Алуминиева ламарина
Алуминиевите ламарини за качествени фасадни облицовки
  • Алуминиева ламарина Euramax: невероятно красиви цветове – обсъждайки преимуществата на алуминиева ламарина Euramax, няма как да не споменем и нейните невероятно красиви цветове. По отношение на категория „Алуминиева ламарина“ брандът е способен да Ви предложи уникални цветови и дизайнерски покрития, достъпни за всеки архитектурен дизайн в различни качества на боя – PE, HDP, PUR-PA, PVDF. Благодарение на тези покрития, външният вид на Вашите сгради ще бъде наистина изящен и неповторим, помагайки Ви да увеличите значително естетиката в ежедневието си и да реализирате бизнес и други цели, които сте си поставили.
  • Алуминиева ламарина Euramax: солидни гаранции – предоставянето на дългосрочни гаранции на покритието е от изключително голямо значение, когато става въпрос за алуминиева ламарина. Избирайки алуминиева ламарина Euramax, Вие ще получите такива гаранции, при това много солидни. В зависимост от типа на покритието, на което ще заложите, може да си осигурите от 10 до цели 40 години гаранция напред във времето. Иновативните и усъвършенствани технологии, използвани от Euramax в производствените процеси, дават спокойствие и сигурност на клиента, както и възможност да проектира бъдещото развитие на своите архитектурни обекти в доста по-далечен план.

Защо да поръчате алуминиева ламарина Euramax от CONFORMA?

CONFORMA е търговска и инженерингова компания, която се е специализирала в доставката на цялостни решения за външни вентилируеми фасади и интериорни обшивки с премиум продукти. Ние сме ексклузивен представител на нидерландския бранд Euramax за България. Вижте защо би било изгодно решение да се доверите именно на екипа на CONFORMA, когато става въпрос за алуминиева ламарина:

Разнообразни алуминиеви ламарини
Небостъргачите често са “облечени” именно в алуминиеви ламарини

Алуминиева ламарина Euramax от CONFORMA: Над 15-годишен опит –  притежаваме над 15-годишен опит в предоставянето на продукти и решения за външни вентилируеми фасади, в това число и на алуминиева ламарина. Благодарение на този опит сме способни успешно да се адаптираме към нуждите и изискванията на различните клиенти и да им даваме точно това, което желаят по отношение на аспекти като качество, устойчивост и визия на поръчаната алуминиева ламарина.

Алуминиева ламарина Euramax от CONFORMA: Надеждност и коректност – производителят на алуминиева ламарина Euramax съвсем не е единственият реномиран в глобален мащаб бранд, с който работим. CONFORMA е изградила дългосрочно сътрудничество също така с утвърдени марки като FunderMax, Alpolic, Laminam, Agrob Buchtal и др. Сътрудничество, служещо като ясно доказателство за надеждността и коректността, с които се отличаваме във взаимоотношенията си с всички наши клиенти и партньори.

Алуминиева ламарина Euramax от CONFORMA: Пълен спектър от услуги – освен първокласна алуминиева ламарина, ние от CONFORMA ще Ви предложим и пълен спектър от услуги за Вашия архитектурен проект. В това число предварителни консултации на етап идеен проект, подготвяне на технически, тръжни и работни проекти, обучения във връзка с изпълнението на отделните етапи и дейности от проекта, както и надзор над самите монтажни работи.
Алуминиева ламарина от CONFORMA – за висококачествена и естетична фасадна облицовка на всяка една сграда!

Алуминиева ламарина – същност и приложение
Алуминиева ламарина Euramax – основна информация за марката
Кои са ползите и преимуществата от използването на алуминиева ламарина Euramax?
Защо да поръчате алуминиева ламарина Euramax от CONFORMA?

Връзка с нас

Не се колебайте да се свържете с нас!
ж.к. Младост 4, ул. „Околовръстен път“ 253A, ет. 1, София
0897 89 88 89
office@conforma.bg
ул. „Севастопол“ 2, 4002 Център, Пловдив
0882 80 65 95
office@conforma.bg