Алуминиева архитектурна ламарина Euramax - Холандия | Conforma

От 1969г. Euramax доставя висококачествени специални покрития нанесени върху алуминиева ламарина. Голямо разнообразие от цветови и дизайнерски покрития, достъпни за всеки архитектурен дизайн в различни качества на боя – PE, HDP, PUR-PA, PVDF.

Алуминиевата архитектурна ламарина се прилага като фасадна облицовка на сгради, в изключителни интериори и е видимият слой при изработването на композитни панели. Опитът на световноизвестния производител цели подпомагане на архитектите и главните изпълнители в работата им с дизайна и изработката на фасадни и интериорни елементи. Euramax има възможност да създаде всеки цвят по избор или дизайн по желание.

Всяка година производствените линии на Euramax в Холандия и Великобритания покриват над 15 000 кв.м. алуминий. Продуктите с марка Euramax биват доставени до клиенти и обекти в цял свят като главните офиси се намират в Холандия, Великобритания, Обединените Арабски Емирства и Китай.

Цветът на облицовката определя естетиката на една сграда. Алуминиева архитектурна ламарина Euramax предоставя иновативни цветове и дизайн, за да направи света едно по-вдъхновяващо и красиво място за живеене. Затова създава всеки цвят по избор или дизайн по желание, които позволяват реализирнето на уникална сграда. Най-хубавото е, че цветът на алуминиевата архитектурна ламарина е само една малка добавка в разходите за строителство, но може да доведе до огромна разлика във външния вид. Иновация, качество и повишено внимание върху нуждите на клиентите са трите основи, върху които Euramax гради доброто си име.

Размери:

Широчина: стандартна – 1600 мм. / максимална – 2630 мм.

Дебелина: минимална – 0,3 мм. / максимална – 2 мм.

*минимално количество за поръчка: 500 кв.м.

Conforma е ексклузивен представител на Euramax за България.

Връзка с нас

Не се колебайте да се свържете с нас!
ул. Борис Арсов 9,
София 1700
0897 89 88 89
office@conforma.bg