Fundermax - Австрия

HPL панели от FunderMax в Conforma

FunderMax – “For people who create”

FunderMax е собственост на Constantia Industries AG – една от най-големите индустриални групи в Австрия. Компанията е световен лидер в производството на HPL компакт ламинатни плоскости. Доверието, честността, прозрачността и отговорността са основополагащи за успешното развитие на FunderMax. Всички продукти на FunderMax притежават „CE” маркировка, която доказва, че продуктът е бил подложен на оценка и отговаря на всички изисквания на ЕС за безопасност, здраве и опазване на околната среда. Идеите и продуктите на FunderMax са толкова познати в жилищните сгради във Франция, колкото в лабораториите в Азия и мебелите в Италия. Австрийският производител е спечелил редица престижни награди и отличия през годините.

Продуктите на FunderMax в Conforma

Продуктите на FunderMax не са само продукти с високо качество. Те вдъхновяват, независимо дали става въпрос за фасадни решения или интериорни облицовки. За производството на HPL плоскостите се използват висококачествени материли. HPL плоскостите са с внедрени технологии от ново поколение и притежават ненадминати свойства и отличителни характеристики.

Интериорни HPL компакт ламинатни плоскости от FunderMax

Плоскостите HPL (high pressure laminates) от FunderMax са висококачествен строителен продукт, който е изключително подходящ за дълготрайна облицовка по фасади, мебели, пейки, парапети и тераси. Произведени са в съответствие с EN 438 Type EDF. Плоскостите притежават отлична защита срещу атмосферни условия и специални покрития: Alptico, Max resistance² и WhiteCore. Покритието Aptico защитава повърхността от пръстови отпечатъци. Покритието Max resistance² гарантира, че плоскостите са устойчиви на киселини, основи и соли. Изключително подходящи са за лаборатории, болници и други помещения, където чистотата и устойчивостта на повърхността са от първостепенна значимост. White Core (бяла сърцевина) запазва характеристиките на продукта и предлага неповторима визия на плоскостите вложени в мебели или маси.

Екстериорни HPL компакт ламинатни плоскости от FunderMax

Когато изискванията станат по-високи, само най-добрите могат да се справят. Изграждането на амбициозни сгради е една от специалните области на FunderMax. Както вече споменахме, висококачествени продукти на FunderMax са известни в цял свят. Ще разгледаме най-предпочитаните, издръжливи, ефективни и стилни Max Exterior, Max Compact и FunderMax Podio.

Max Exterior от FunderMaxе висококачествен строителен материал, който намира широко приложение при направата на балкони и фасади. Продуктите от тази серия представляват горещо пресован ламинат, който отговаря на стандарта EN 438-6 Type EDF, а в допълнение предлага високоефективна топлоизолация. Тази защита се дължи на акрилната полиуретанова смола, която се нанася върху двете страни на всяка плоскост.

Max Compact от FunderMaxтрудногорим ламинат, който е достъпен в широка гама цветове.

FunderMax Podio от FudnerMaxразполага с няколко силно изявени предимства – здравина, ненадмината издръжливост срещу ерозия и обезцветяване и повърхност, която не позволява плъзгане. Хексагонните форми по повърхността спомагат за лесното почистване и правят площта отлична за деца и техните динамични игри.

Стандартните екстериорни плоскости с дебелина 4 – 15 mm притежават клас на горимост EUROCLASS B–s2, d0 в съответствие с EN 13501–1.

Новият и ненадминат m.look от FunderMax в Conforma

Творческите идеи вече са неограничени. Вече могат да станат пълна реалност. На пазара е новият m.look от FunderMax, който притежава клас на негоримост A2-s1,d0. Предлага се в богата гама от цветове за създаване на сериозни архитектурни изявления! С m.look от FunderMax, eкстериорът издържа дори на най-неблагоприятните климатични и екологични условия и успешно съчетава необходимата безопасност със стил. Продуктите от серията m.look на FunderMax предоставят многобройни стилистични възможности и сигурност благодарение на негоримите си свойства клас А2. Намират широко приложение във високото строителство.

Пълна гама продукти на FunderMax в Conforma

Conforma е водещ и предпочитан търговски партньор и официален дистрибутор на FunderMax за България. Екипът на Conforma притежава над 15-годишен опит в проектирането и доставката на най-съвременните облицовъчни материали и предлага технически консултации и оптимизация при избора на подходящия материал, системи за монтаж, доставка и обучения на място. Всички продукти от световноизвестния производител FunderMax ще откриете в шоурума на Conforma. Нашите професионалисти са на разположение да ви предоставят изчерпателна информация за всеки продукт на FunderMax.

©2019 CONFORMA – Ventilated Facades Professionals. Всички права запазени. Created by GoWebMe