Alpolic - Япония

Алуминиеви композитни панели от Alpolic в Conforma

Alpolic е световноизвестна компания, която е специализирала своята дейност в производството на алуминиеви композитни панели. Марката Alpolic е създадена от японския химичен гигант Mitsubishi Chemical Corporation през 1971 година. Над 40-годишният опит в бранша е гаранция за качество и устойчивост. Днес Alpolic разполага с три производствени бази – в Япония, в Германия и в САЩ. Alpolic е технологичен иноватор и световен лидер при производството на композитните панели. Продуктите на гиганта се произвеждат при най-прецизни и строги условия и преминават през различни тестове за качество и издръжливост.

Какво трябва да знаете за алуминиевите композитни панели с марка Alpolic?

Изключителните проекти изискват изключителни материали. ALPOLIC е многослоен композитен панел, разработка на Mitsubishi PolyesterFilmGmbH., превърнал се в синоним на качество и дълготрайност. Използва се основно в архитектурата за облицовка на фасади, както и за вътрешна и външна декорация. Уникално за Alpolic е специално разработеното от японската Asahi Glass Company покритие LUMIFLON®, базирано на FEVE флуоро-полимерно покритие (Fluoroethylenevinylether), което осигурява най-високо ниво на устойчивост на UV лъчи, в сравнение с всички други познати технологии. Ето защо, Alpolic може да предложи гаранция на покритието до 20 години!  Точно тази запазена технология дава възможност и за избор на блясъка на покритието от 15 до 80% и превръща Alpolic в уникален материал с характерна визия и блясък. LUMIFLON® се нанася по специална технология, гарантираща перфектна цветова еднородност!

Алуминиевите композитни панели на Alpolic са с клас на горимост А2 и В1(fr). 

Към огромните цветови възможности с технологията LUMIFLON®, Alpolic добавя също така и покрития  от елуксиран алуминий в няколко цвята: натурална елуксация, бронзе, злато и медна елуксация, в три вида повърхностна обработка: гладка, четкосана и полуогледална.

Видове композитни панели с марка Alpolic в Conforma

Накратко ще представим видовете композитни панели с марка Alpolic.

  1. ALPOLIC® A2 – негорим материал със съдържание на над 90% минерални вещества. Използва се без ограничение от височината на сградата.
  2. ALPOLIC®/fr – трудногорим материал, който притежава над 70% минерални вещества.
  3. TCM – титаниев композитен панел с титаниева ламарина на лицевата страна – 0.3 мм. и дебел лист от неръждаема стомана на обратната страна – 0.3 мм.
  4. SCM – композитен панел с два листа от неръждаема стомана – 0.3 мм.
  5. ZCM – композитен панел с химически третиран цинков лист отпред и цинков лист на задната страна.
  6. CCM – композитен панел с медна ламарина от двете страни.

Продуктовата гама на производителя се допълва от ALPOLIC®/fr LT,
ALPOLIC®, AL-LEADER™, ALPOLIC®/fr-RF и други.

Алуминиеви композитни панели от Alpolic в Conforma

Продуктите на Alpolic са използвани за реализиране на стотици мащабни проекти в различни сфери в цял свят. Conforma е официален дистрибутор на Alpolic за България. Нашият екип от професионалисти ще ви предостави изчерпателна информация за алуминиевите композитни панели с марка Alpolic. Ние ще ви помогнем да реализирате всяка желана визия с несравнима селекция от цветове и финиши на Alpolic. Вашето удовлетворение означава, че вашият успех е наш успех. Доверете ни се.

©2019 CONFORMA – Ventilated Facades Professionals. Всички права запазени. Created by GoWebMe